Monday, December 27, 2010

MALAYSIA RAWR RAWRRRR

Assalamualaikum semua !Haaa aku menulis entry dengan hati yang bersemangat waja dan semangat cintakan tanah air yang tinggi ! Heee


Tak pernah pernah aku tgk game bola dengan penuh khusyuk dan betul betul di barisan hadapan( Depan TV aa ) .Malam ni menjadi sejarah kot .Ish super duper gempak lah ! Terjerit jerit aku bila Malaysia Gol ,gol dan gol ! Yahoooooo 




Malam neh mmg semangat lah semua pemain main mungkin faktor disebabkan penyokong jugak mungkin lah kan .Yelah mana tak nya semua negeri bersatu hati support kan wah wah damai je Malaysia kalau semua bersatu hati hihi .


Okay yang aku nak focuskan sebenarnya cerita ini .Masa aku and family tengah syok syok focus bola tiba tiba babu lori datang ala yang bunyi hon hon tu(kalau tak tao sila google) .Eh lupa situasi dekat rumah nenek aku .Hihi Bunyi lah dan mmg akan berhenti depan rumah nenek aku .Adik sepupu aku macam biasa nak roti and aku lah kene teman beli kan hoho tiba tiba rasa macam eh ape ni org tgh focus bola japgi gol camne ? Tak pernah pernah aku macam tuh hahaha -.-' Then beli lah roti semua then babu tu tanya *okay dialog di bawah


Babu : adik ,bola sudah berapa? *muka feeling sedih
Aku : Haa ? Ouhh 3-0 *muka sengih and semangat gila
Babu : Indon 3 kah ? ish muka dia gila sedih wa cakap lu haha
Aku : Eh tak takkkkkkk Malaysia 3 la ! *semangat 
Babu : Terus sengihhh and hulur tangan salam aku ? Then cakap oh yekaaa ? Jersey Biru Malaysia ka?
Aku : Hahaha salam jea laa kata SATU MALAYSIA kan hahahaha lawak kott bagi aku lah ,adik sepupu aku boleh gelak gelak pulak -.-'


Then masuk rumah lari lari hahahaha aku tak tahan nak tergelak tgk mimik muka babu tu ohh -.-'
ish mmg semangat kan warga Malaysia ni ,kau tgk dia feeling habis kot walaupon tak dapat support kat stadium sebab mencari rezeki untuk keluarga :') wah terharu tak ? Hahaha -.-'


Eh eh Goal Keeper Malaysia FAHMI itu gagah bukan? HAHAHA cool aa dia men buat gua terpikat hahaha :P
Yang baru kahwin tu pon entah siapa aku lupa nama wife dia mesti banggaaaaa gilaaa en en ? :) heee Dengan inai masih di jari wahhh sweet gilaa kot hahaha


Eh salah letak gambar pulak ,OMG *Pengsannn sangat comel walaupon tak main hahahahaha ^_^



Okay so RABU ni kan lawan dekat Indonesia pulak ,Malaysia mesti menang !
Chaiyo chaiyo Malaysia! Rawrrrrrrr ngauman harimau Malaya !


Eh eh ni yang buat aku nak beli jersey bola nih heeee tanda support negara tercinta wehhh 


Siapa nak belanjaaaaaaaa ? :D


Okay now 2.32am mata aku takleh tutup lagi -.-' ishhh
Ngantokk aa Miraaa ,ngantok la mataaaa nehh heee


Eh eh jap lupe !


26 DECEMBER 
kan kan birthday MY MAMA ,MY AQMAL and SHAMIN MY crazy-wacky BUDDY :p hahaha
Haaa ramai betul hihi


Happy Birthdayyyy !
May Allah bless them and hope their dreams comes true ! :D


Act semalam seharian aku tak online sebab emmm emm ade lah nnt aku update okay ,now nak tidur err cuba lah hahaha ^_^


Byebye koranggg


xo,pink




GO MALAYSIA!





8 comments:

nikadilafiziani said...

ahahhaa. jum beli jersi biru!!!
btw, sys suke safee sali. teeettt!

nub said...

tahniah malaysia!

EmanCloud said...

abes hilang suare jerit kat kedai mamak. haha dengar cite x lawan kat indon. sarjan adzmi cakap lah.. sebab penyokong dorang da buat hal kat indon ari tuh.

pink said...

SYS DILA : heee JOMMM

NUB : yeahhhh!~

EMAN : haha ouh ye ke ? bagus lah ! heeeeee ;)

EmanCloud said...

heheh dah komen entri ni! inshaAllah men kat singapore haha tak tau. huhu

enyheartsdiamond said...

saya suka keeper itu <3

Mra Mastura said...

semangat adik mra ni~ hehe

pink said...

sys eny : hee saya jugak ,sepp sepp

kak Mra : haha semangatt lahh akk :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...