Thursday, December 23, 2010

New experience

Assalamualaikum semua semua !
Hoyy hoy kat semua ahli CosaNostra League OpisShial :P
hahah ape itu ye ? Itu family tersayangg :) hoho Group kami hebatttt! eceh :D

Okay okay nampak tak title aku ? 
Haa so nak cerita lah ni
Hoho now aku otw amek lisence kereta so wish me luck okayy? :) 
Doakan saya lulus Ujian undang undang tu wed nxtweek, takott!~
Eh eh wed nxtweek apekah ? Yeah bertemu kakak,adik and abang yang hot ,comel ,handsome ,cantik semua lalala~ Roller Coaster di Mid Valley hahaha :P

Syiok pulak aku tgk pic neh -.-'

Pasal lisence tuh haa act dah plan mase aku still bersekolah lagik cehhh :P plan nak amek dengan kawan kawan semua then last last muka aku muka ayu jea -.-' haha takpe la ayu ,nnt kita boleh bawak mereka ronggeng kan kan pergi zoo negara bhahah then singgah lawat apes :P 


Hari neh baru 1st class pehhh gila bosan siapa setuju ? Dah dah kene berpisah dengan Ayu pulak en sobs sobs nasib ade Jas and Osman walaupon baru kenal takpe lah kepala sama masuk air hahaha
Ayu pulak nasib ade Syazana tuh hihi dah la same comel aku tgk bhahahaha AYU jgn marah and Syazana kau jgn serang aku pulak :P
Okay pas dapat card merah tu kene cop jari bagai then pehhhh ramai tapi en en hmmmm kasihan gila aa satuuuuuu pon tada yang kachaks bergaya cis -.-' kiciwaaa hahahaha gatai gila :P
Then masuk class duduk belakanggg sekali sbb lambat hahaha mmg aku tak focus aa but cikgu yang mula mula tu best la and pas rehat jea hmm hampeh terus tak focus -.-' Dah la sejuk !huhu

Okay tgk jam dah pukul berapa haa saat cikgu cakap okay class tamat pehhh ALHAMDULILLAH terus keluar tak tahan bosan dah sobs
Then tunggu minah berdua tu keluar class aku merayap aa pusing pusing tempat tuuu besaaa wok !
Then pergi munum air jap my TEH ICE ;) woot woot

Pukul 4 ke eh entah tak ingat dah gerak balik wahh best haha
Then pacik tu turun kan aku and bye bye dorang terus yihaaa balik balik nak tido hahaha tak kire gak aku nak tido monolg dalaman aku -.-'

Balik ,rumah gelap -.-'
hahaha okay super duper membuak nafsu nak tidur wohoooo
masuk bilik then eh eh nampak lappy wahhhhhhh
terus tukar nafsu hahaha nafsu online cehh
Ape lagik on lappy then on FB wahh terus terjah chat hahaha dasyat en penangannya 

And now aku still tak tido tido lagi emm takyah aa dah maghrib pon tak baik kan kan nak tido :)
So ,keje aku update blog la weeee~
Em malam ni nak tido awal kt aku fikir yela semalam tido lambat gila kot 
Gara gara haaaaa ohh haha takde ape
Hahaha pelik dah aku 
Hmm mula mula aku nafi cakap tak tak ohh lama lama wahhh rasa lain la pulak :) Eceh geli pulak aku dengan ayat neh ~ booooo :P

SAYA mula SUKA AWAK :) hohoho merry christmas !bhahaha 
AYU ,geli geli tak ayat aku? :P


Hrmm today apes pindah :'(
sobs sobs
Hrm pindah rumah jea la ,dekat KL jugak hmm kita tetap jumpa kan kan apes ? :)
Sungai Besi will missin youu ,brotha ! :) hahaha
Kemas rumah elok elok haa ! ;)


Okay la korang ,malam kang aku update lagi dapat tag dari ALONGGGG ! ;)
Tunggu malam japgi hoho


Solat solat ! Syuhhh !
Bye bye 


xo,pink




9 comments:

Saybee said...

good luck g amek lesen tuhh . jgan asek usha mamat2 jea :P

ehh , geli geli aa ayt tuhh HHA * sebokk

Mra Mastura said...

selamat belajar driving!!!
nex week insya Allah, jumpe ^__^

ayu said...

cehh cehhh. gatai noh kawan cekk sorang ni. HAHAHA
itu pun nafi kan lagi kan kan

pink said...

Seybah : hahaha adek jelesss :P

pink said...

Mra: hee thanks and IsyaAllah :)

pink said...

Ayu : hmm kan kan bhahaha tett shh shh diamm oh kau je y tahu segalanya hahaha

eykameow said...

hahaha amek lesen kalau xnak bosan, gi bayar lebih kat cikgu yg ajar tu..kata sy xnk duduk dlm clas. sy nk terus blaja drive. heee.

eh...mira stay mana? jom lah turun gath dis sunday kat times square

Myra Arshad (: said...

goodluck dear :)

Sharinginfoz said...

all the best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...