Monday, January 9, 2012

Pintu Baru

Assalamualaikum semua yang mengenali diriku ini
Hi ! ^_^
Happy New Year 2012 korangggggggggggggggggggggg! Wahaha lambat gila aku wish dkt blog hukhuk
Last year punya entry new year panjang kemain ,but this year ? Hahaha eleh janji ada entry kan ? lalala
So apa azam tahun baru korang ? Mest banyak kan ? Hurm semoga kita sama sama dapat tunaikan azam tahun baru masing2! Fighting2!!!!!!

So seperti biasa sambutan tahun baru aku mesti dengan keluarga besar tercinta :')
Celeb dkt rumah my aunt ,Rawang.Orang semua lari KL nak celeb kan so kami lari ke Rawang sambut tahun baru :B
Haruslah aku suka sambut dkt Rawang sbb ada my lil boo ,Aqmal ! :*
Korang sambut dkt mana ? :)

Seperti yg semua ketahui ,ceh ceh ayat.... Now I'm a upper6 MGS student ! Lalala senior lah sangat
Tahun 2012 ni tahun yg penting buat aku , keluarga aku.
Aku dah tekad .. Aku tahu apa yg aku nak dan aku akan cuba !
Tak sabar nak buat STPM tu hiwhiw
So siapa yg baca blog aku amik stpm sila tinggalkan comment dkt entry ni ,kasi lah semangat or so whtever :p *janganlayanminahni* wahahaha

Dah nak masuk 4hari class start semua ,aku still dpt belajar dgn tenang di sisi classmate yg best gila ! :D
Haaaaaaa haihh ramai beno menanya aku itu ini ,yela aku jawab ni ...... :)

Awak awak awak semua yg bertanya .... yes now I'm a hijabers! :)
Alhamdulillah .. :')
InsyaAllah aku akan cuba menjadi wanita yg ada 'kelas' di sisi Allah swt :)

Hek hek hek nak tempel gambar dkt blog juga lalala 

Now aku tgh layan gila RM ,tau idok RM tu apa ? Runningman la ... Thanks to Emara and Hariz cuz kenal kan korean variety show ni dkt aku . Ala lama dah tau RM ni ,cuma now lebih obses hahaha :p
Siapa tgk WGM ? haha aku mmg ketinggalan sikit -.- 
Aku suka couple Khuntoria ! 
Tapi kan kan kalau WGM buat Taecyeon (2PM) dgn Yonna (SNSD) , auwmmmmmmmmmmmm!!!!!!! Gwa tgk setiap epi la woi :p
Siapa setuju dgn aku ? *put ur hands up* :p

Rasa mcm nak buat entry panjang ttg tahun 2011 aku ... but nnt lah hik hik 
Now nak suruh korang kenang entry lama aku . Nah ENTRY NEW YEAR 2011 :)

Aku rindu kawan kawan baik aku ...... :') Hurm...

Huahua okay lah ,nak sambung buat assmnt !
Kbai korang ! *lambai2 tgn*

xo,pink

NotaPink: Hargai lah .........................................

Eh jap !
Eh takde pape lah ,hihihihi
Tatatataaaaaaaaaaaaaaa~ :p

9 comments:

syuhadahazli said...

Mira gemok , belajar rajin rajin ea ? Buat leklok this year . Jangan main main :)

pink said...

Syue : Syue comel :p InsyaAllah ,doakan itew tau :)

Ali Power said...

cergas btol la die ni buat post. post ali boleh kire brape perkataan tau.huahaha

pink said...

Ali : Hahaha well lalala :P ali jeless lettew

ayu said...

chaiyokkkk mira! aku tau kau boleh!
miss you macekkk <3

anbshop said...

New dresses updated !
http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

http://anbshop.blogspot.com/

pink said...

Ayu : Thanks sygggggggggggggg! ;)
Imissschumoreeee adik <3 :p

enyheartsdiamond said...

selamat tahun baru sayang.. semoga istiqamah dengan imej baru anda <3

pink said...

Sys Eny : Selamat Tahun Baru kakak ;)
InsyaAllah akk <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...