Saturday, January 14, 2012

Ulang tahun mu sayang

Assalamualaikum semua :)
Di kala malam yang sejuk menggigit tubuh badan ini
Tiba-tiba perasaan ingin menulis ,berkongsi perasaan di blog membuak-buak ....
Wahahahahahahaha *gelakguling2*
Mengapakah aku menulis sedemikian ? -,-

Saja mood tgh rajin update blog so update ler kite kan :p
Entry ni aku nak share about my lil boo bday party :)
Siapa lagi kalau bukan budak kecik comel Aqmal ni ,mwahx ! :* Hehehe


Actually rindu kat dia ,tu yg update pasal dia ni.wuwuwuwu :/

This is my lil boo ,Aqmal . Dah besar budak ni. Hihi 

So aku bercerita dgn gambar sekali lah ea ? ngeh ngeh ngeh
Birthday Aqmal 26 Dec same with my mum teheee
So my aunt planned for his bday party on 25dec . So let's check it out the pictures !


See my lil boo mana nak pandang camera ,org jerit2 Aqmal Aqmal dia buat dunno je -,-

Teheee ni masa nak potong cake and nyanyi bday song for him :) So cuteeeeeeeeee! 

Lalala as a sweetest daughter in my family ,i bought cake for my mom ! She didnt even realize when im buying this cake hohoho . Surprise for mama . I love you so soooooooo much mama :*

So this is a random pictures that i want to share... :)

Gambar atas yang dgn Aqmal tu lah ayah and ibunya :) Yg lain semua gambar aku and my lil cousie hek hek :p

Pic ats tu ,well spt biasa lil cousie akan dibuli oleh saya hahaha :p Kena colek cake dkt muka ye :p

Random pic again :) Masa ni nak main game kot ..

Tehee yg over haruslah kakak2 and abg sepupu nak main game muahaha :p

Chak ! Banner ni actually tk plan pun .. suddenly je buat . Hasil aku ,eyqa and dyla :) 

Mata kami sama kan kan kan ? Boolatttt :p hihi

Eh ? Heee ats tu my coolio atuk then my comels nenek and bawah tu my handsome cousie :B Ehekkkkkkk :p

Hahahaha maaflah gambar kakak2 je yg byk kikiki :p 

Teeeeheee us again ! *peace*

Random pic again hehehe 

And thats all! ;)

Yapss ,saya seorang yg mementingkan kekeluargaan :') Saya sayang keluarga besar saya :*
Bagi saya tanpa mereka ,siapalah saya ... Perangai ,cara semua saya dapat dari mereka kot huahua
Our fams are super duper rock i tell youuuu ! :p

Ngeee yelaa mana ada orang tak sayang keluarga kan ? Ada ke ? :O
Korang semua pun mesti sayang keluarga masing2 kan ? Kan? ;)

Okay2 ,lebih banyak aku menaip lebih merepek aku dalam entry ni. Hipotesis diterima! Erkkk :p

Selamat berhujung minggu yalls!
Kbyeeeeeeeeeeeeee
xo,pink

NotaPink: Comel sangat kalau lelaki jenis pentingkan keluarga :) #EH
1.56am <----- Mata mata oh mata..lelaplah dikau... ~

1 comment:

Ali Power said...

hahaha kecoh la die ni..g tido jela...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...