Wednesday, June 26, 2013

Hiii

Assalamualaikum semuaaaaaa

Wahhh lamanya tak update entry hihiii
Lama tak menaip panjang-panjaaang
Rindu!!

And ni pun saje test 123 jap wiwiwiii

Kbyepeeps! 
Hahahaha

xo,Armira 

               Aaaaaa gary oppa!!! ><

Wednesday, May 1, 2013

Terbaru

Assalamualaikum semua 
HELLO semua!

Kesian blog saya ni , selalu dianak-tirikan oleh saya. Bukan setakat dianak-tirikan tapi dipinggirkan weh.
Bukan tak selalu jenguk , hari-hari jenguk cuma keinginan nak update tu ......... malas nak cakap
Muahahahaha :p

So whats up people?!!
Korang semua sihat tak?
Alhamdulillah kite masih sihat walfiat
Takde ape pun perkembangan terbaru
EH! Ade.......
Perkembangannya adalah pipi saya semakin menggemuk dengan jayanya!
Stress kite tau
Makan banyak tapi naiknya dkt pipi T.T
Aku nak slimkan pipi ni ,camne camne?
Takpe kita abaikan soalan tu sebentar

Hari tu saya belajar buat pavlova! Saja je buat suka-suka
Bahan ada so tengah malam pun boleh jalan buatnya
Simple je bahan untuk buat pavlova tu
Korang google je ,keluar la semua bahan2 tu
Bahan simple gila but menunggunya utk siap adalah lama....... zzzzzzz
Jom tgk bahan2 nk buat pavlova !

Bahan-bahan :


4 biji putih telur 
1 cawan gula kastor ( kalau nak kurang manis ,korang agak2 je kurangkan gula tu )
1/2 sudu teh esen vanilla
1 sudu teh cuka masakan
1/2 sudu besar tepung jagung

Haaaa simple kan?! So apa lagi? Jommmm buat pavlova ! :D

Cara-caranya ialah sila google ye wahai awak semua hihihihihi 

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ye comel tak pavlova saya? Cepat kata comel!! :p
Pada saya pavlova ni sangat sedap rangup gitu. Dalam dia memang mcm marshmallow! Sangat manis dan apabila kita letak buah-buahan yang masam so bergabung menjadi simfoni yang menarik. Muahahaha ayat masterchef sangat :p

Seterusnya nak story pasal ape ye? Jap

My baby boo! He's turning 4 y/o this december! 
Makin tinggi dah dia ni , tak sabar kakak tunggu awk besar wahai aqmal :*

Heeee biasalah kakak akan syok sendiri , susah sangat nak tangkap gambar dengan budak ini :p Takpe kakak tak kisah hahahaha kadang- kadang sampai paksa2 dia suruh pdg camera :p

Tu je la kot nak update 

EHHHHH  jap!
Kite... kite ade buah hati baru.. 


































Oh Afiq Muiz....... hahahahahahaha
Ish geram aku tengok dia ni hihihihii :p


Okay tu je la aku nak update , nanti ada masa aku update lagi ye? ;)
Semoga semua sentiasa happy and senyum je 

Tinggal beberapa hari saje lagi ni ..... eceh :p

Bye peeps! 

xo,Armira 

NotaPink : Takde nota pun! hahahahaha lols Okay nak wish HAPPY LABOUR DAY you all!!!!!! Bye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...