Saturday, October 29, 2011

Kata kunci minggu ini

Assalamualaikum and Hi kamu kamu kamuuuuuuu lalala
Bila dah terlampau rajin macam ni lah aku -_- update berduyun2 ,bila sampai waktu malas2 ...peh malas gila!
Tadi buka account Nuffnang! Hi warga Nuffnang *kenyitmata!
Saja pusing2 kejap then buka keywords ,haha selalu biasa je keluar .. kali ni jeng jeng jeng

#Erkkk

Bagi aku kelakar lah ,bagi korang saya taktau *smile*
smk sungai burong ? hahahahaha
aigo bila masa aku ada update about smk sungai burong ni ishhhh :p
setahu aku ,aku sekolah dkt smk sungai besi bukan burong! hikkkkks :P

Then pa system .aha yg ni mmg ada iklan dalam blog aku .Achu aku suruh buat -_- tanpa bayaran :P
Hahaha so siapa2 yg nak guna pa system terbaik lagi harga berpatutan sila scroll and cari older2 entry saya sampai dapat! :D mehehe saya sangat malas malam ni nak menggodek 

Okay la tu je nak share ,sharing is caring kan ? ^_^
To En.Nuffnang kesayangan muah muah , bila nak bagi saya merasa cash out ni ? :( hikhokkkk 

Kbaiii
xo,pink

NotaPink: Tak sabarnya! lalalala senangnya dalam hati*nyanyi and Hi new followers!!! Tegur2 la tau ,saya tak makan orang :p 

7 comments:

onie said...

sungai burung ye,haha

pink said...

@onie : haah ,lawok tgh malam :p

YNA said...

tapi ramai yg dah kena mcm nie..

yna x pernah lagi, hehehe

pink said...

@YNA : hihi tu la pasal :p

Mra Mastura said...

lau cashout bagi akak. heheh :D

enyheartsdiamond said...

sis punya keywords byk nama sis je :)

BisMi Aishah said...

hai hai hai tuan blog ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...