Thursday, December 30, 2010

Adik beradik yang omels

Assalamualaikum and yelloooooooo whats up?! Hahaha :P

Okay kan aku nak cerita pasal gath yang aku join dekat MID tuh ,okay okay i will ^_^
Semalam adelah hari pertemuan adik beradik omels CLO yang aku ade story dulu tuhh ,ingat tak ? Kalau tak ingat sila bukak entry ini

Okay okay pagi pagi bangun semua ,chill dulu then siap siap sebab dah janji dengan wan pukul 10.30 kan :P so kalau taknak tgk muka mamat tuh mencuka japgi baik aku cepat .Haha mmg la kan sampai sampai aku call rupa rupanye dia pegi melawat terminal bus yang baru tuh dgn Adib :)

Okayy act wan dengan adib kawan lama aku hihi rindu jugakk lah :P

Then sampai mid aku text kak Ila and kak Mra ^_^

Last last kitorang jumpaaa dekat depan wayang tuu kan besar besar punya ruanggg heee
Okay okay kat situ punya lah banyak aku jumpa kawan yang kenal through internet la ,haha salah satunye my darla AIMI ,omgeee terus pelok kauu wahaha rinduuuu!~ Haaaa heroo kau kachakk wehh :P kalau  kembar dia pass dekat aku bole? :P hik3

Eh eh tgk dah cilok cilok cerita pulak aku -.-'
Okay focuss ! Haha

Sampai kat depan org beli ticket tu teross whoaa mana kak Mra eh ? Pastu dtg dekat sikit kat lane org beratur tu yeahh tuu die senyumsenyum haha*act aku segann malumalu ^_^
Then tunggu kat tepi escalator jap and ttbe ade org pegang lengan ,eh pusing kak dilaaaaaaa~ hee salam salam and kenal dgn her bf ,abg fiz :) Okay borak punye borak yeahh kak ila nampak eman ,alyah dengan yeen :) Whoaaa berkumpul lah kami weee~ Pastu kak Mra ,anep dengan ,razi dtg wahh ramai dahh and sume macam start borak lah kan :) Time nih ingat kan along dengan eddy tak dtg ohh :)
And here we go lalala~ pergi mana ? Bowling lah theheee okay okay biarlah gambar menceritakan segalanya ye ? :)

Aku nak show off gambar nihh :P eh eh credit to ALYAH OMELSS sebab pic semua datang dari her cam ;) THANKS alyah !



Baru sampai bowlingg ~

Me and Kak Mra omelss suara beliau pon omelss ^_^

Okay ini semua geng CLO la from d left ,Along ,Eman ,Anep ,Kak Mra ,Eddy ,Me :P ,Abg fiz ,Kak Ila ,Yeen and Alyah takde dalam pic sbb die yang snap this pic huhu

Heee kak Mra ,Along and Anep

Disebabkan meja yang penuh ,kami makan tempat lainn hihi 

Huwaaaa surprise untuk anep hihi sweeettt kan kan ? :P

Haaa panjang betol ticket wayang haha berapa org pulak kannn :)

Haaa act banyak lagi gambar hihi takpe la aku show off yang tu je enn :P
Semalam happening ,best !
Aku,Alyah and Yeen yang still sekolah kot eh eh lupa aku dah habis sekolah :P wahaha

Yang lain sume ade yang keje and still study so bila aku bergaul dengan otak mereka so aku makin mature tak? :P wahaha rasanye idokkk kot :P hahaha
Lepas tgk movie ,kak ila dgn bf dia hantar rumah ,waahhh terharuu hihi Thanks kaka omelss :)

Act ade yang tak dapat follow sebab tinggal jauh semuaaa ,huhu

Kak Enna ,Kak Huda ,Kak Yuz ,Kak Enna ,Mushee and Anis 
Nnt big gath kite jumpaaa ehh ^_^

Okay la nnt panjang lebar pulak cerita aku wahaha 
Okayy peeps ,bye bye 
take care yaww

xo,pink


10 comments:

EmanCloud said...

eman tu sape?

Mra Mastura said...
This comment has been removed by the author.
Mra Mastura said...

michu pun comell :)

pink said...

Eman : -.-'

Kak mra : eh eh heeee :D

Fatima said...

lovely pictures! :)

x

pink said...

Thanksssss ^_^

fairuzhani said...

jeles2!

pink said...

kak yuz : nxt time kitaaaaa jumpa okayy ^_^

faiq said...

carl jr best gile an

pink said...

faiq : SANGAT! heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...