Sunday, April 15, 2012

Kembali Senyum

Assalamualaikum and Hello readers !
Haiyoh blog mcm bakal jadi gua je .....
Tapi aku syg sangat blog ni ... Nak delete ? TAK AKAN ! XD
Cuma buat masa ni saya tidak akan kerap update dari semasa ke samasa
Sampai suatu masa saya berzanji eh berjanji akan kembali aktif dalam dunia blogging *ayat-konon-sangat*

Tahun saya ada STPM
Saya takut sangat 
Saya cuba untuk hindarkan perasaan tu tapi....

Tapi , tapi sekarang saya kembali obses terhadap RUNNINGMAN!


teheee sebab bila saya tgk tu tension saya boleh hilang dengan begitu sahaja
So kalau saya tension saya tgk RM 
Mama saya mcm dah warning korea korea korea T.T
Saya cuba bahagikan masa 
InsyaAllah saya boleh ,saya tahu
Doakan saya kepada siapa yg membaca blog picisan kebanggan saya ini 

Okay bye ! :p
xo,pink

NotaPink: Berbeza.

8 comments:

AmyZana said...

gudluck !!

*x pernah tgk Running Man*

ஜ miss klanika ஜ said...

tak penah tgok jugek running man ~

hamzah ian said...

tak pernah lg tgk runningman.. hehehe

penmerah said...

best giler kan? penat nk gelak setiap kali tgk.heeee

Ali Jasni said...

sakai la runningman, abg ali tgk mcm hantu

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun suka tengok Runnning man nie seronok hihihi follow sini...

aini shahroni said...

blogwalking..

hyep!
I found your blog..
minat pink?
sep skit...
hehehe
nice to meet you ^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Ali Jasni said...

bile nk update!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...