Friday, May 20, 2011

Keadaan aku hari ini


Pagi
-Terjaga lambat serious tgk jam kelam kabut.Kalau mama tak jerit serious aku tak pegi campus mampus tu haha
-Siap cepat yang boleh then abah hantar pergi campus mampus tu
-Sampai buat muka masam then terkedek aku jalan pergi dewan
-Oh kawan2 aku semua sudah sampai
-Baca Yasin ramai ramai
-Dengar ucapan awam apa ntah = ='
-Masuk class
-Belajar
-Pagi pagi mata aku dah ngantuk habis T.T
-Mengharapkan jam boleh kat class boleh cepat lagi sobs
-Pandang kawan kiri kanan depan tengah semua sama je haha mata ngantuk
-Cikgu tak masuk oh alangkah indah
-Best gila and ya rehat ...
-Makan nasi goreng tak sedap >.<
-Masuk class
-Belajar semula
-Mata hampir tutup
-Segar sebab makan gula gula dapat kat cikgu BM,thanks!
-Balik!

Tengahari
-Balik dengan Anis and Hariz terus pergi bawak rumah Aziroh
-Tersempak dengan Nabilah and Shuhada
-Borak borak ,pesan itu ini
-Aziroh turun ,gerak catpar
-Makan makan minum minum :(
-Then balik rumah aku
-Borak ,ungkit kenangan2 lama dengan anis and azi
-Hantar diorang balik
-Part aku hantar Aziroh ,serious sebak gila tahan je :'(
-Balik rumah ,aku senyum dekat mama
-Masuk bilik ,chill jap..
-Bukak lappy online semua account yang ada
-Mood aku tetap down and macam takde mood

Petang-Maghrib
-Online sana sini
-Nurul Amira cakap nak dtg
-Dia dtg dengan senyuman besi comel tu :)
-Borak sana sini
-Window shopping thru online shop together2 :')
-Dia balik ,aku hantar dengan mata je huhu

Malam
-Aku kemas rumah
-Siap semua
-Duduk depan lappy
-Tgk album yang Azi kasi.. :')
-Tiba tiba rasa nak udpdate blog
-Aku rasa something lain ,serious ...
-Sedih semua :'(
-Hurmmmm..
-Aku dah tak tao nak cakap apa dah,kbai
-Assalamualaikum

NotaPink : Byeee Ayu ,Aziroh for today and tomorrow Nurul Amira ...

4 comments:

ayu said...

huhuuu
mira kan kuat. go mira go.
kau tak sorg sorg k :)
rasa lain pulak baca entry kau kli ni :(

pink said...

:(
yeahh ayuuu
kita dua kuat!
chaiyo3 :D

nur dhiya' aida said...

lek lek . kamo tabah dan kuat !!
minum la milo :)

pink said...

lek lek hehehe
yeahh saya kuat!
milo my fevrettttttt <3 hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...