Saturday, May 28, 2011

I heart you

Assalamualaikum korang! Nih nak post satu benda haha aku pon kesian gila dekat diri aku ni.
Takpe takpe aku nak share gak muehehe 
Baru hari nih aku tahu beza Buffered earning and Metered earning wahaha sila gelak kan aku okay?
Sobs sobs tu pon setelah digoogle and baca blog blog senior woot woot*tabik

Eleh Mira kau baru dapat berapa BE dah nak kecoh.
Bukan kecoh tapi kecoh lah haha #Apakah
Heee saya sayang NUFFNANG lebih2 sekarang.Korang? Eleh mesti sayang jugak kan.

Okay mari saya terangkan pada siapa yang tak tahu je la.

BUFFERED EARNING and METERED EARNING

Haaa tgk tu syukur Alhamdulillah ada la jugak dapat sikit2 kan dengan blogging ni.Muah muah NUFFNANG

Buffered earning means campaign yang tak henti2 la mcm tu.Kira bestnya sebab earning selalu naik cepat lalala syukurrr ! ;) 

And Metered earning pulak means kalau dah habis tempoh iklan kat buffered earning tu so dia keluar kan metered earning and jumlahkan berapa yang kita dapat :) Time tu muka mesti berseri senyum sengeh sengeh heeeee

So faham tak? Aku dah faham so korang pon kena faham okay?
Muahaha Abang NUFFNANG yang handsome and lagi kachak,mari marilah datang letak banyak buffered earning dekat blog saya ini.Marilah*winkssssssssssssss huehuahue

Senior senior ramai dah beli lappy,hp and gadget2 lain guna duit NUFFNANG.Bila turn saya pulak? heee
One day soon babe ! Chaiyo2 ! Haha kejadah aku semangat petang petang ni.

Kay readers,gtg
Take care always

Byeeeeeeeeeeee
xo,pink

NotaPink: Tak perlu nak marah aku sebab kau yang ajar aku supaya begitu.Eleh #jiwangs pulek.

11 comments:

♥phoenix♥ said...

dulu sy pon tak taw psl BE and ME ni...dh brpa bln blogging bru la jmpa psl BE and ME dkt blog2 otai...

pink said...

hehe kan kan thats why la kene rajin bw :)

CikBulat said...

wahhh ! congrats. hahaha.

pink said...

heee thanks CB ;)

sepet a.k.a zack_u said...

chayok!

pink said...

sys sepet : ngaaaaaaa thanks !

UYC said...

weweeeettt michu angah nk mekdi ea ^^

pink said...

Angah : ngeeeeeeeeee insyaAllah ;)

enyheartsdiamond said...

cek nuffnang sis tak sampai2 lagi ni.. hish!

jom join kontes kat blog sis.. tengok kat sidebar ye :))

jgn lupa like;
http://www.facebook.com/pages/Almari-Si-Pari-Pari-The-Fairys-Closet/145033855565960

pink said...

heheh sbr ye sys ;) okay ill do!

Fara Rara Tralala said...

syg nuffnang jugak <3~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...