Wednesday, May 25, 2011

; Humph

Assalamualaikum korang and Hello lalala

Okay mood type entry ni adalah sangat bersemangat yee kee? haha Aku always semangat! Go ,go!
Hari ni bangun pagi sikit haha sebab nak pergi campus mampus tu kan :P

Anyonyooo omel omelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Mana nak dapat bentuk kitty tu ea? hehehe

Okay dekat campus mampus tu belajar jee la ,semangat nih! Aku suka pengajian am muehehe buat masa ni and hope berterusan kan? Amin..
Then ada koko plak alaaaaaaaaaa haha no comment :p

Then balik! Balik bersama Hariz ,Hafeez and Fakhrul.
Kawan kami seorang mengidam KFC la.So tunaikan hasrat hati sampai tersempak dengan bekas manager kesayangan #Apakah?

Makan makan borak borak gossip gossip lalala and balik rumah masing2 ~
Sampai je mama bagi surat emmmmmmmmm kan kan haaaaaaaaaaaaaaa
Actually takde lah aku sentap sangat tgk surat tu cuma rasa macam down sikit jeee sikit jeee *smileeee

Aku cakap kat diri sendiri ..

Humph .. chaiyo2 Mira! hahaha tu jer lah kan .. hahahahah 

Okay2 time aku type entry ni pon dah semangat gila act.
Bajet tgh malam nak semangat.

Tak banyak yang aku nak update malam ni.
Saja bosan je kot.

Esok semangat nak cipta memori bersama rakan rakan masuk air dekat campus-mampus tu lalala
Tak sabarnya nak hari Isnin! Saya sangat teruja hehehe 

Hey kawan kawan sayang yang dekat Perlis and S.Alam tu,saya rindu kalian!
Kbai!

Eh jap 
Saya ada new spec lalala 

HAHAHAHA BAH-JETT LEHTEWWW :p 

Tangan aku asal mcm geletiss semacam = =' 

Eh tadi aku godek2 FB then ttbe aku nampak ada hamba Allah tulis macam ni.
Emm betul ke ea kalau kita nak tahu pilihan kita tu betul or tak?

'ambil air sembahyang.pastu mengadap kiblat. ambil Al-Quran yang ade terjemahan. Pegang quran tu degan tangan kiri secara menegak kemudian tangan kanan buk alquran tu tanpa dipandang muka surat mana..selepas di buka baca barisan ayat ynag paling atas sebelah kanan. sekiranya makna ayat itu tentang kebaikan maka keputusan yang anda buat tu baik sekiranya makna nya tidak baik maka tidak baik keputusan anda sekira maknaya tidak mencerikan yang baik atau yang buruk makan anda boleh buat mana 2 keputusan.'

Siapa yang tahu kan kan ,betul ke ea? huuuuu
Helpmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Okay lah,sampai disini.
Jaga diri dearies!

xo,pink

NotaPink: Kenapa agaknya ye ? Huuu :) Redha je la :)

2 comments:

Sophie Al-yahya said...

tak pernah dengar pun. macam pelik aje bunyinya.

kan sunat istikharah kan ada.. =)

anyway, good luck k =)

pink said...

yeahh tu la en ,tak pernah dgr pon :)
okieee thx yeap! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...