Thursday, June 2, 2011

Kau begitu sempurna :)

Assalamualaikum and Hi !
Nak post this entry lama dah cuma tak berkesempatan je ;)

Isnin yang lalu,aku and rakan2 dekat campus mampus tu ada buat program hehe
Bangun lah aku pagi semangat gila kot! :D

Sampai campus mampus tu tgk ramai dah yang datang menjenguk huehuehue
Tunggu la gang2 yang lain dtg then gerak.
Sampai je ada peristiwa yang sangat kelakar huahuahahahaha kalau aku ingat sumpah nak gelak gila gila!
Okay titik.

Sampai sampai ofcourse la kitorang yang terawal kan?
So tolong cikgu angkat2 barang semua then masuk!Serious excited!

Okay guyssss,nak tahu saya dan rakan rakan ke mana?

Kami ke PDK AL MAWADDAH :)
Apa tu? :O

Okay,biar gambar yang menceritakan detik manis comel gembira.

Haha comel sangat muka kawan2 aku lagi2 yang pejam2 mata tu :P

Haaa boleh nampak tak? :) Apalah yang anak2 dara tu buat kat situ pagi2 buta kan? hihi

Tadaaaaaa! This is Qaira :) She's sooo cute and I do love her ! :') 
Okay actually kitorang pergi rumah budak2 OKU.Kay2 sambung cerita.

Then our group dapat this little girl ,Qaira :) Lincah gila ! :D

Kita belajar macam mana nak fisioterapi diorang,if diorang keraskan badan jangan urut sebab budak tu melawan kan takkan nak paksa.Mula2 aku ada perasaan takut lah jugak nak urut2 semua kan lama lama tgk baby ni rasa macam okay I'll do ! 

Haha tgk2 muka kakak yang ohhh-verr excited ! Kidnap Qaira cepat gang ! :P

My gang ! Me ,Jase,Qaira ,Anis ,Oja and Syazana *winksssssssssssss

This is Oja ,Jase and little one ,Qaira ;)

Okay seriously macam kitorang jee yang nak main hahaha eh Qaira pon happy kan kan :D

Hehehe lihat muka kami semua.Riang ria hati senang bersyukurlah :)

Chakkkkkkkk! Hee time main naik bukit tu.Qaira did it! Congrats Qaira :D 

Okay ni bilik fisioterapi.Kat sini banyak peralatan for them and serious selesa lah! Air cond kemain sejuknya hehehe

Okay aku suka gambar ni.kbai HAHAHAHHAHA :P

Then ajar Qaira colour semua.Pandai tao! :D 

Okay macam ni lah keadaannya.Semua busy and riuh jaga mereka :')

Then rehat.makan semua.
Lepas makan,kemas itu ini and done!Balik!
Bye bye adik adik kami :) Take care always!
Jangan mengalah dalam hidup!
Buat pengetahuan semua,mereka yang OKU dekat sini bukan hanya adik2 tao,kakak2 pon ada :)
Diorang memang la diam je but kita yang kene mendekat diorang and support diorang :D 

Okay peace form us! :D *Saya tinggi ehem ehem

Okay membanting tulang..

Okay dan lagi...

Sementara itu,kakak kakak ini pose tak ingat dunia.

No comment bleghhhhhhh hahaha

Nak balik dah.Byeeee adik adik ku :')

Naik kereta then menyempat lagik,

Haha kami sangat gembira sebab dapat jumpa and manja2 kan adik adik tu :D 

Yeahh,kita semua sebagai manusia hamba Allah yang kerdil disisiNya kena selalu bersyukur.Kadang2 kita tak sedar kealpaan kita hidup dimuka bumi ni :)
Bila dah macam ni baru rasa,Ya Allah.Aku bersyukur dengan apa yang kau beri selama ni.
Kadang2 tak terfikir pon tentang mereka.Kita rasa macam benda tu normal semua.Everything happen for a reason :) Kita yang dah sihat walfiat alhamduillah buat masa ni,bersyukurlah dengan nikmat yang Allah dah beri :) Alhamdulillah :)

Okay now nak lelap mata sangat mengantuk sebab hangout semalam.
Take care readers!
xo,pink

NotaPink:Semakin banyak umur,pelbagai yang kita akan dapat and pelajari :)

5 comments:

cik-terompah said...

hahahaha, agak bengong. banyaknya gambar aku. yg tutup mata tu sedap kau kutuk kan. haih! terajang terajang!!!!!!! HAHAHAHAHHA

pink said...

hahahahaha lalalala zzzzzzzzzzzzzzz
kbai :P

UYC said...

amboii riangnye haha :D

pink said...

angah : heee mestilah!

azu said...

wahh meriahnya..best aktiviti korang ye..belajar smbil berkhidmat!klo sudi, sggh blog Azu ye..tq
http://azumie.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...