Sunday, March 27, 2011

Saya Join bloglist Myravea!

Assalamualaikum and Hi semua ! Now perasan tak mostly my entry semua akan aku update tengah2 malam mehehe.Sebab aku mmg suka keadaan tgh malam rasa macam sunyi and feeling nak menaip tu ada je :)
Okay teruskan dengan tujuan aku ! Haaaaaaaa nampak tak title tu? Korg kenal tak Myravea tu? Hihi Aku rasa korang mesti dah kenal kakak comel ni >.< hihi Jap2 aku order header dekat kakak ni lah hihi*promote!

So jom2 join bloglist kakak ni hihi 

Nak mempersembahkan sesuatuuuuuuu 
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 Cute kan ! Heeee :D

So korang cepat2 terjah blog kakak ni then join! >.<

Okay byeee dearies 
xo,pink

4 comments:

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said...

hyep dear! :D
jumpa blog pink kamu dari cik myra:)
heee..follow kamu:)

Huda~ said...

wahhh untung laaa!~

pink said...

Mizz Nana : Heeee thanks dear! ;)

pink said...

Huda : untung2 >.< teheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...