Friday, March 25, 2011

Akhirnya....

Assalamualaikum semua dan Hi ! :)

First of all
Kita semua dah tahu yang result SPM 2010 dah keluar kan?
Haaaaaa ce ce citee!
Teheee orang pandai terlalu ramai zaman zaman kita: :p
Result aku? Teheee*sengih
Alhamdulillah.Ada jugak rezeki aku dekat situ :')
Walaupon tak mencapai target tapi takpe aku redha huhu
Okay okay aku dah berjanji taknak sedih or emo berkaitan my result :)*kembali senyum
Nak tahu ke? Haha ke dah tahu? :p Apa apa text je la nnt aku bagitahu :p hahaha

To all my classmate : Congrats korang ! 5SCIENCE2 boleh ! Chaiyo chaiyo ! InsyaAllah ada rezeki dan panjang umur kita jumpa di IPTA.InsyaAllah :)

To all ex student batch 2010 SMKSB : Kita semua boleh ! Tiada pengalah mehehe InsyaAllah setiap yang berlaku ada hikmahnya :) Kita jumpa di IPTA InsyaAllah!

To budak budak yang nak amik SPM this year : Satu je nak cakap jangan meletakkan situation okay or sedap bila trial tinggi okay? Mehehe Chaiyo and Aja aja korang!

Okay pada sahabat-senyum-senyum-comel-saya: Kita semua hebat kan kan? Hope kita semua berjaya bersama-sama walaupon lain ipta dan mencipta kejayaan bersama-sama okay? :') xoxo

Okay pada siapa yang text and message kat FB semua wish dekat aku ,Thanksss korang! Saaaaaaaaaaayanggg korang ! XD

Ahaaaaaaaa siapa nak mohon MAKTAB cepat cepat !Tarikh last today la.Dah dah pergi BSN beli num pin cepat ! Hehehe

Okay lah nak sambung layan movie hihi
Byeeeeeee ! :)

xo,pink

Eh kejap nak promote link www.my-kolej.com
Nnt korang boleh buat test and tahu course mana and ipts mana korang sesuai haaa sekali lagi aku mengatakan ipts ye.Kalau nak ipta buat dekat upu.mohe.gov.my then click kat imascu tu okay? :)
Nnt takde lah pening and sasau nak pilih course yang mana layak or sesuai :)

Ahaaaaaa kalau buat dekat my-kolej tu boleh tahu serba sedikit ttg diri korang hehehe
So nak show off ttg diri aku kat sini :p

Mehehe ada yang betul sikit sikit ceh cikit je :p lalala~

Okayy lambai2 tgn ! Betul2 byeeee this time hehehe

Love mucho dearies!

6 comments:

♥AYU cik YUYU♥ said...

congrats mira ! :DD

smoge success in ur life , dear :)

ayu said...

yeahhh kita semua bolehh
senyum-tak-perlu-kata-apa-apa. haha

ehh setuju sgt yg my-kolej tu.
ada ciri ciri ahli politi. HAHA

pink said...

Cik Yuyu : Heee thanks dear and u too ! Success selalu :D

pink said...

Ayu : teheeee :')
politik? Hahaha Aminnnnnnnn!

neslO_ais said...

hey gudluck to all your applications :D

pink said...

Thanks :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...