Sunday, February 20, 2011

Tak menyangka

Assalamualaikum semua
Ye bila sekali dah update terasa nak update beberapa kali
Okay nak kasi tao aku menang
Ceh menangla sangat kan
Yelah! Aku menang *ombak laut cepat

Nah tgk ni

Ngehehe menang top50 je .Alhamdulillah :) Ingat senang nak dapat LIKE tu hehehe

Thankssssssssss sangat pada siapa siapa yang LIKE tuh okay :D Sayanggg korang lebih lah hihi ^^
Ramai kot yang join contest anjuran EightDesignsBoutique nih hehehe
Kepada pemenang semua : Tahniahhhhhh koranggg ! :D hihi nak share hadiah? :P

Okay kalau nak tao lebih lanjut sila click sini eightDesignsboutique 


Okay story pasal semalam ,aku pergi teman Emara untuk interview and dia dapat kerja !yeayyy cepat tepok tangan untuk Emara :D
So jangan lupa deal kita okay? ngehehe :p

Esok aku ada sesuatu yang penting and hope semua berjalan lancar ,InsyaAllah :)
Lusa pon sangat penting !
Rahsia rahsiaaaa eleh bukan aku pergi kahwin lari pon opssss wahahaha
Nanti bila dah berjaya aku bagitahu and kalau tak berjaya pon aku bagitahu kay .
Korang hanya doa yang terbaik je untuk aku :)
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Serious aku cuak and takot sangat .Aku dah la seorang yang cepat gelabah eh bukan menggelabah :P

Semoga Allah berkati apa yang aku lakukan .Amin :)



Okay kawan kawan .Saya lapar .Nak makan .
Eh kucing saya dah jumpa balik !
Next update lah :P

Bye bye semua
xo,pink



3 comments:

missyuyun:) said...

wahaha.tahniah laa ye.HAHA

missyuyun:) said...

wahaha.tahniah laa ye.HAHA

pink said...

wahaha terima kasih buk! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...