Sunday, February 20, 2011

Roda roda Kuala Lumpur

Hahaha jap aku nak gelak pulak baca title aku *ttbe


Assalamualaikum semua :D
Baru ada mood and feeling nak update blog hehehe walaupon badan aku sakit gila gila yang melampau
Okay macam biasalah kalau aku update tu mesti ade activity luar biasa yang aku buat jeng jeng jenggg


Okay title dah ada roda roda so amenda la yang aku buat kan kan? hehehe okay okay taknak cakap banyak macam biasa show off gambar lah! :P

Haaaaaaaaaaaa tu nampak tak? Kitorang baru belajar bertatehhh sakit woo jatuh2 isk isk

Hahaha time nih pon still jatuh jatuh and kejealousan yang amat dekat apes and emara sbb dorg terror! :P

Me and ayuuu darlooo hehehe

Hahahaha angkara aku kot :P

Okay youu go baby girl ! Chaiyo2!

Abg Harizzzz pon dah terrorrrr tao tao :P

See? Fakhrul sampai ikat kat kepala tuh haaaa hehhe .Abg depann tu dah terror kan :p

Okayy ini abg yang paling terror sdg mengajar lah kan :P haha

Hahaha nampakk siapa yang jatuh tu? Ya Allah mmg lah sakit but seronok lah! :D

Kita berehat seketikaaaaaaaaaaaaaa ^_^

Hahaha kami berdua dah terror time nih *kenyit mate due due hahaha

Hehehe yeayy kakaaa ayu pon dah terror! :D

Hehehe sooo shuweeeeettt kan? :P wahahaha

Tgk minah baju pink tu beriya-iya = =' hahaha terror ahh! Jom skate dgn aku nak? berani kee? :P

Okay time nih nak balik dah ,penat kot .Ingatkan skate ni mcm heleh main cmtu je.Pehh salah punya statement boleh kurus aku kalau every month main skate ni cececehhh nnt double chin dah takde yeayy!

Hehehe kami lah super duper warrior ececehh :P

Heeee okay tu je lah gambar nak show off :P 
Video nak upload kee taknak? nak ? taknak ? hmmm

video

Okay dah upload hehehe :P
*Sorry sbb video tunggang terbalik kihkih salahkan yang rakam wahahaha :p


Okay pendapat aku ,hurmm not bad at all lah tempat tu sebab best ,comel je tempat die err i mean color cat die semua bukan keluasan die sbb tempat tu besar gilaaaaaaaa .Kalau jatuh dekat lantai die tak rasa sakit sangat lah taktao asal maybe ade pakai absorb apelah kot kan.Lagu yang rancak2 mmg sentiasa berkumandang macam Like a G6 yaaawwwww hehehe so bila korang nak skate rasa macam heaven gilaa !
Korang boleh bawak kawan ,family ,gf or bf dtg main skate kat sini sbb tmpt die best lah! Kasut pon still baru lagi ehh jap asal aku promote lebih nih? cehh ehh saya tidak dibayar ye untuk mengwar-war kan tempat ini :)


Okay lokasinya terletak di err apa ntah nama that building aku tak ingat ,tapi korang tahu Carefour Sri Petaling kan kan? Alaaaaaaaaaaa dekat Bukit Jalil tu haaa tahu kan? Then korang naik ats sekaliii nnt nmpk lah tempat roller blade nih ^_^ and then terus boleh main yeyyy eh jap jap nak masuk kena bayar bukan free lah  hehe okay okay sekali masuk baru RM18 ,kira okay lah sebab takde limit masaaaaaaaaa lah and tempat ni tutup pukul 10malam.So cukuplah kan information tuh? hehehe okay done!


Okay kepada my sweet-silent-readers ,korang ! Aku dah update story kita skate nih bacalah!*siapa-terasa-sengih-cepat :P


Okay now dah pukul 1.41am waaaaaaaaaaa asal mata aku tak jadi ngantok nih? ish
Eh haaa nak story pasal aku keluar tadi  ehh semalam laa hehe
Kitorang hangout The Gardens sebab nak hurmmmmmmm adelah ! tunggu update seterusnya ! :P


Nxt week jadual saya padat lah :(
Mesti penat .hurmm kalau rezeki dah dtg kat kite kali kedua jangan menolak kan? ish aku fikir macam-macam dah ni :(
Ya Allah ,help me !
Nnt aku story kay dekat blog bila dah confirm .Tungguuuuu :)


Okay peeps.Nak tidur and dapat mimpi indah-indah lah!
take care always !


xo,pink

2 comments:

Mra Mastura said...

waaaaaaaa!!! nak pergi nak pergi nak pergi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pink said...

Kak Mra : pegi pegi pegiiiiiiiiiiiii hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...