Tuesday, February 15, 2011

Contest : Senyum TAK nampak gigi

Assalamualaikum semua :) okay malam ni tak boleh tidur lagi so kita BW la kan :P hehehe 
Aku ade perasan dengan shoutbox ade seorang budak perempuan tag sayaaaaaaaaaa hehehe .Beliau ialah 

Heee soo dengan rasa hati yang gembira ingin sekali daku join contest nih! hehehe
Okayy actually contest ni di organisekan oleh beliau ini hehehe
So apaa lagi tejah terjah la blog diorang nihh kan nak tao cara masuk contest ni semuaa *kenyit mataaa

Ohh ringkas jea hehe .Kita just letak pic kita senyumm tapi jangan la nampak gigi hehe 
Thenn aku apa lagi terus godammm picasaaa cari gambar ngeheheheee

Okayy ni pic dengann bergigi hehehe :P




Tadaaaaaaaaa takde gigi :P hehe konon bajet sopann la :P

Pengawas paling bersopannnn :) hik3 malu lahhh wahaha :P

Then kena tag 5 orang ,siapa yang bertuah ? hehehe


DONEEEEEEEEE ! hehehe
okay dateline :27 February 2011 
sekian terima kasih

Boleh tidurr !
Byebyeeeeeee ^^
xo,pink



8 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngaaaa,

cumil sungguh :D

pink said...

Ngaaaa

manaaaa adaaa :p

Mra Mastura said...

ngaaa br pasan kne tag cini jugak, heheks

pink said...

Ngaaaaaaa

ape lagi kak Mra ,buat2! :D

Queen M said...

ahahahaha..mlas nak join boley? :P

Queen M said...

ahahahaha..mlas nak join boley? :P

fathiahRAIHANA said...

aceceyy comel tu diaaa ^^ gudluckkk !

pink said...

Kak Mira : hahaa :P

Fathiah : aceceyy u lagik omel hehe thanks and chaiyo2 jugakk :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...