Saturday, February 12, 2011

Audition AF ? Yes!

Assalamualaikum semua !Malam nan indah jom kita update blog ! hehehe
Okayy today aku keluar sehari suntuk kot.
Semuanya demi AF ,ouh yeahh no no no not me lah yang nak audition :P
Okay act mula mula ingat tak jadi then jadilah pulak hehehe
Walaupon mata mengantuk sangat tapi kugagahkan jua untuk bersiap.
Lepas siap text iman suruh amik .Ceh ingat merempit nak pergi train but aku ngangaaaa whoaaaaa Iman bawak kereta lah hehehe ni yang jealous :P
Agak terkejut hehe but okay lah Iman drive hehe rasa terjamin selamat tu ade :P
Then amek Ayu and gerak! hehehe
Sampai je BJ kat STADIUM NASIONAL tu park kete then tgk takdelah ramai sangattt heheh maybe sebab Jumaat kann :)
Then boleh pulak buat kerja gila balik pulak ke BTS nak cuci gambar and breakfast jap = ='
Nasiblah dekat BTS dengan BJ tuu hehehe

Okay okay lepas siap breakfast semua ,gerak balik .Haaaaa time ni aku tak nampak orang dah = ='
Ouhh rehat kot .Then suruh Iman beratur semua ttbe ade masalah pulekkkk hadoii ape nih .Takpe takpe masih ada ingin rasa mencubaaa ,then nasib jumpa NINA ,die kawan baru yang kitorang baru kenal hehehe masalah die same dengan Iman tadik .Then kitorang pon jumpaaa and yeahh terus masuk jadi kawan :)
Nina ni peramah habisssss heheh and dia peminat setia STACY! :)
Haaaaaaaa die bertuah sbb trek selebriti interview die ish jealous! Siap nyanyi lagi tuhh aishh nak masuk tv gak! hahaha = =' jakun

Okay okay nak cerita dengan gambar jee lah :P

Borang borang hehehe kau hadoooooo? non hadoo kan? :P

Iman beratur hehehe ;)

Budak-hijau-sangat-suka-publisiti :P

Yang menunggu giliran :D

Dua dua mempunyai impian dan tujuan yang samaaaaaaaaaa ! :)

Cool tak Nina kena interview dengan trek selebriti katanyaaaaa ,siap nyanyi lagikk hehehe

Iman and Ayuuuuuuuuu*maintain dengan kipas kesayangannn :D

Impian dan Hobi :)

Iman and Me wengg dah otak sebab kepanasan = ='

Me and my super Ayuuuuuuu hehe die power tao! :P

Auchakkkkkkkksssss :P

Gaya seorang JUARA menunggu pinpin-nye jatuh .Bangga aa wehhh cool ! hahahahha = ='

Hang Tuah berseluar jeans main bowling hehehehe

Hang Jebat mulakan bola terbanggggggggggggggggg hahahaha

Hang Lekiu baru hendak membuka langkah sudah dikacau duaaa lanun hahahaha jampi serapah longkanggg lerrr :P 

KAMILAH SUPERRRRRRR BOWLING haaaaaaaa kau ade? takde kan? hahahah :P

KEPUTUSAN hahaha aku numb 4 lah! :D

Okay okay then balik ! hehehe eh eh mana boleh tradisi kitorang sebelum balik singgah restoran mamak favouritooooooo duluuu hehe 
Lepas tu balik lah hehehe 
Aku ikut abah amik mama macam biasa then penat ,dinner and sampai skg takleh tidur 
Nak tidurrrrrrrrrrr ! 

Eh tadi kan kan masa dekat audition kawan saya AYU nampak CIK EPAL tapi tak sempat bagitahu saya waaaaaaaaaaaa hehehe kalau tak ada gambar glamour dengan CIK EPAL dekat blog heheheh :P

Okay lah nak jalan jalan dekat blog lain heheh
Byeeeebyeee
take care !

xo,pink

Laparrrrrrrrr tolonggggggggggg nak makannnnn takut-ke-dapur -_-

8 comments:

ayu said...

wahhh ayu power. HAHA. apa yg power nye tah lahh. heee

alooo sory dear. tak bg tau. haha. aku pun tak t'pk nak bg tau kau td. ngeee

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhh..hotsssss ! hihihihi

echah mashuri said...

perghhh...terbaik ahhh!:)

pink said...

AYU : hehehe sokayy darlaaaaa ;)

pink said...

Cik Yuki : apa yang hotssssssss ? hehehe

pink said...

echah : hehehe terbaikkk yaww ;)

Iez Potter! XD said...

Mcm mne.. Iman dapat ke x..??

pink said...

Iez Potter : hehe ask him ! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...