Sunday, January 2, 2011

Jom Join Contest Tiqaa Wonderland ! :D

Assalamualaikum semua .Semoga hari di tahun baru bakal membawa sinar kebahagiaan ye eh eh ape kah yang cuba aku sampaikan? hahaha :P

Okay act now mmg rutin harian before tidur aku akan ber-blog walking .Dah jadit habit pulak .Haha biasalah penganggur terhebat kan T.T
And dalam berjalan jalan di alam maya ini ,aku menjeguk sebuah blog yang menarik hati ^_^
Wahhh beliau ade membuat contest ish mesti join ni ,hati ku berbisik dan tertarik dengan contest yang dibuat beliau ececehh ayat aku habis baik hahaha 

Okay kita teruskan dengan tujuan utama 

Haaaaaa nampak ni ? Comel kan gadis di dalam banner nih? hee
Haha okay okay act aku join contest gambar candid , hoyy hoyy jom la join sekali ? nak nak? tunggu jappp*tunjuk lima jarii

(Bulat bulat hanya copy and paste dari tuan punya blog)
Syarat? Oh senang je..
1. Korang buat satu entry pasal post nih kat belog korang yang bertitle "JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!". Jangan lupa link kan ke belog aku dalam entry korang tu ;)
2. Letak pasal contest nih kat sidebar korang kalau rajin. TIADA PAKSAAN OKEH?
3. Kalau nak follow takpe, taknak pon takpe. Tapi kalau korang tak follow & menang TAPI tak tuntut hadiah dalam masa yang ditetapkan, pemenang yang lain akan dipilih kay? *(ade sket nada ugutan disitu kan? :P)
4. Tag DUA ORANG je. Nak lebih pon takpe. Tapi makesure orang yang ditag tu tau :)
5. Dah siap? Sila tinggalkan komen korang (cakap korang dah join & bagi link) kat sini ye? Senang aku nak usha nanti.
TARIKH TUTUP ; 14 JANUARI 2011
 
 
 
 
 
 
Oleh itu mempersembahkan gambar candid aku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hmmm 
tadaaaaaaaaaaaaaaa




































mana ? hahaha 
auchakk kebommm 

*kau fikir kau siapa nak suruh org scroll2 pulak ? wakluuu :P ishh hahah
 








Okayy serious serious kening angkat




































Aku rasa ini candid sebab time nih tengah layan lagu rock haa ade ape ntah kat carpark Bukit Jalil tu and ni pulak dekat taman ats tuh wahaha muka aku mmg takleh blah ahaa credit to my dear AYU 









Yang kedua pulak 
okay tak main main scroll dah :P
 
 Wahaha siapa ni? -.-' thats me hahah time last paper SPM.Masa ni happy gilakk and toleh belakang snapp! haha siapa lagi kalau bukan AYU yang snapp hihi 


Okay ,Im doneee ! hihi
 
 
Masa untuk tag tag ngaummm siapa yang bertuah ituuu lalala




nak tag lebih boleh kan kan ?



so ,korangg chaiyo chaiyo okay! ^_^

Bye byeeee 

xo,pink


11 comments:

tiqaa said...

candid tu terbaik! ehe :P gdluck!

pink said...

heee thankss :P

Cik Pieka said...

haha. comel la gmba cndid u. coool !

pink said...

cik pieka : haha comel kah? -.-'

ayu said...

suka gila tgok pic candid kau yg ni.
nak ikut kan byk gila gmbr candid kau kan.
haha

ehh thanks tag yea
nnti kalau aku dh jumpa pic candid aku join. susah btul nak cari.

pink said...

ayu : hahaha cepattt joinnnnnnn :P

MéuzAngelo™ XXIII said...

candid tu la yg best.. hehe

pink said...

meuz : yeahhh ,hee ;P

intanurulfateha said...

gudlak syg! <3

eykameow said...

HAHAHA cool gila contest ni. btw pic candid tu pun cool. heeee :P

Goodluck ok!

wannurfazrini said...

hoyeahhh , goodluck !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...