Wednesday, January 5, 2011

Bunga bunga cinta

Assalamualaikum semua
Now hati tengah berbunga bunga harum kembang nih hihi
Aku jatuh cinta
Cinta ? kemain tao :P haha
Melihat wajahnya membuatkan aku cair
Hatiku tak tenang melihat senyumannya
Melihat dia tertawa membuatkan jantungku berdegup laju dup dap dup dap hahahaha





Siapakah gerangan itu ?
Pelik kan yelah tetiba je aku boleh jatuh cinta ,itu lah kuasa cinta ,pehhh ayat power habis -.-‘
Serious aku dah jatuh cinta
Lalala~

Hrmm tapi jarak memisahkan aku dan dia
Jauh yang bukan kepalang
Aku percaya pada jodoh

Kita kena percaya pada jodoh kan ? kan ? Jeritttttttttttttt huaaaaaaaaaaaaaa

Okay okay jangan lah kau kau orang Tanya siapa kah gerangan yang telah membuatkan jantungku tak senang berdegup ,Faham? :P
Biarlah ia nya menjadi rahsia hati ku

Hrmmm

Okay la biarlah aku berterus terang tentang gerangan itu
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa !

Peaceee yawww hihi omelnyeeeee

Handsomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HAHAHAHA Nampak sangat aku dah meroyan nih .
Inilah akibat surirumah sepenuh masa ,takde keje lain menatap korea 24/7
Haish layan kot cerita ni walaupon dah tgk 3 kali haha I setia dekat Gu Junpyooo ! hahaha
Nahh cari, aku upload banyak gambar neh nampakk

Alolooooooo omels nye die cekak pinggang cmtuhh! heee :P

Jealous *larikk aaaa keliling padang hahahaha

Wewitt kereta dia sangat cool ohh ! ;)

Ohh My Min Hoooooooo

Pssstt psstt meh sini nak bisik hihi :P

His dimple ! lalala

Omel omel jea moments mereka heeee

Alolooooo shuwweettt die tgk cerminn hua huaaaaaaa :P

Handsomeeeee kan kan ?!

Heeee aku suka rambut Ji Hu yang time nih! Nampak auwwwww hihi Jandi omel sangat :D heee

Auwwwwwww hihi

Bestnya ,indahnya dapat picnic macam nihh heee

Ishhh jeless ! HAHAHA -.-'

Gentlemen gilaaa hookayyyyyyyy *wink2

Oushhhhhhh hahah tak terkata dah renungannn matanyaaaaa :P

Wa suka rambut Jun Pyo lurus macam nihh! Siapa setuju? :P heee


Act aku tak suka ending dia macam ni -.-' Ye aa buat la gilang gemilang perkahwinan Jun Pyo dgn Jandi duluu ke then mesti Jun Pyo terkejut sebab Jandi jadi kawan yang membaca kan cerita untuk ayah die best gilaa aa kalau de buat ending cmtuhh heee *banyak songehhh :P

Okayy dah la tuh kan upload pic diorangg ehh kelebihan kepada Min Ho hahaha sebab aku minat die :P heee

Eh jap !










Lalalala ~

Boleh buat aku pengsannn uwww menggodaa hahaha :P




Hahaha tu aa keje aku tiap tiap hari menatap korea jea siang malam sampai abah bising hihi :P
Hrmm yela ape nak buat kan resume dah hantar tunggu call ,hope dia panggil interview.Amin !! Eh korang cepatkan Aminn jugak ! :)


Eh eh kejap nak bagitahu satu gembira happy !
Bagi aku lah kan hee 
Yeayy aku pass test undang undang :)
Alhamdulillah syukur :)
Agak susah lah jugak pc yang aku dapat .Dia keluarkan soalan soalan tuh haish  -.-'
Eh My Dear AYU pon lulus jugak ! Heee so kami berdua happy wah wah baru test undang undang la :P
Aha ,cikgu class aku form five iaitu Cikgu Fazleen selamat melahirkan baby boy ! Yeayy riuh kami di chatbox group 5SC2 haha dah macam class cuma dalam chat je :( Rinduuunya alam persekolahan hrmm 
Aku rasa ramai ex-form five cakap macam tuh kan kan ? Sepp sepp cepat! :P


Esok tak bosan sangat kot hahah yelah ade program hihi so terisi lah jugak masa masa terluang aku nih kan.
Now ,tgh dengar lagu sambil bergelap dekat ruang tamu ,baru lepas makan ,aku suka perasaan aku bila macam ni ohh ta kusut pon lalala~ 
Malam tadi tidur 3 jam je kot sebab kan novel .Best novel tuh hmm nampaknya dah mula balik hobi yang dah lama aku tinggalkan nih .Now novel apa yang tgh best eh ? Share share laaaa :)


Now ,mata dah macam sleepy lah tapi tak baik tidur petang kan 
Okay lah,nak sambung baca novel lagi satu .
Bye bye darlooooo semuaa ^_^
Take care ya ?


xo,pink

8 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

sgt suka cte korea ni
hehehe:)

Saybee said...

da x de mse nk bce novel :'( ade 2 novel msih berbalut lgik . x smpat bukakk HHA

ERGHHHHHHH ! nak buat entryy isi gmba MINHO PENUHH2 ! X KIRAAAAA ! HHA

MaErA kZz said...

eh...kmu minat dye eh? dye mmg rmai peminat..tp kn ad lg nsem n menggoda drpd dye...huhu

Qish Hazrul said...

waa waa.. LEE MIN HO lahh♥ hee .

pink said...

Halia : heee sepp sepp ;)

Adek : hahaha jealousy :P wekkss

Mira : MIN HO FOREVER :)

Qish : wah wah heeee :P

Mra Mastura said...

dy da cuti..hehe

suke ji hoo agy =)

congratz da lulus test!!

and gudluck k.. aminnn skali ni..!!
=)

Phat Lee said...

lu tengah angau nih.

pink said...

Kak Mra : hee thanks akk! :)

Phat Lee : haha betul cakap lu :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...