Friday, December 3, 2010

Siapa yang bertuah itu?

Title kite gempak tak? woot woot~
Assalamualaikum semua !
Hoi hoi sini sini semua *nada sopan ye :D haha


Okay okay entry ringkas padat !
Kan kan dalam entry yang nih aku ade cakap nak bagi hadiah dekat followers aku yang ke-200? 
Haaaaa siapa siapa kah anda ye ? Saya try cari link anda but too bad takde pon ,mcm mana nak kasik hadiahhh ? Kalau anda baca entry ini ,sila tinggal comment eah ? then nanti kita gossip-ing same same .Hahaha :)




Haaa tu yang pic kucin hitam omelss tuh ? Siapa kah anda ? Munculkan diri yea ? :)
Tinggalkan jejak kat comment or shoutbox itu ;) 


Okay semua bye bye lova lovaaa aku bahagia ;) wahh hahaha :P


xo,pink

5 comments:

zabri@roy said...

itu aku nyer gamba la..blog aku yg lagi satu heheheheh

pink said...

zab : kau biar betol?

Shaofie said...

nice. hehe.

jemput ke blog. ade contest!! jom jom joinn..

zabri@roy said...

betul la!

Redbloodsnow said...

Wahhh bertuahnya si meow itam tueee..hehehe. congrats to her/him :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...