Monday, November 29, 2010

Let bygone be bygone

Assalamualaikum :) theeeee*sengih berangan


Hello korang ,sihat tak ? Kalau tak sihat cepat cepat pergi clinic semua okay .Kita kena jaga kesihatan .Cehceh tetiba masuk bab kesihatan .Lu apahal minah? :P 


Okay okay act nak cerita bout paper spm yang aku dah lepas 


BAHASA MELAYU - Eh eh kau nampak tak title aku kat atas tuh? Hahaha so conclusion nye tak payah lah aku nak review paper ape yang aku dah lepas .
Hahaha*gelak kejam plus kerisauan
Esok exam agama ,InsyaAllah I can do it ! Semoga Allah mempermudahkan jalan aku untuk menjawab kertas kertas yang akan mendatang :) Amennn~


Tadi kan balik jea sekolah ,tgk la peti surat eh eh macam ade surat untuk aku lah !*monolog dalaman je japgi aku cakap sorang sorang nnt jiran cakap aku ni tension sangat sebab spm ,hahaha -.-'
Then aku pon bawak lah naik and masuk bilik terus bukak ,
nak taooo sape bagi ? :) 
My lil sistah ! Thanks adekk ,sys terharu sangat tao :') serious ,speechless gila .Dah lah raya hari tu adek hantar jugak . I love you la adek ! :) Thanks sangat sangat .Nnt sys show off card tu kat bebudak class ,hee kan ade wish untuk diorang jugak kan kan ? :P heee


Terus on lappy sebab nak wish thanks kat die ,haha nampak tak betapa miskinnya aku credit takde -.-'
Haha takpe nak SPM lagipon kan :P 


Okay okay today baru Iman gaga tu upload gambar kitorang pergi study group last week :) 
Best sangat sampai cari tempat strategik pon berjam jam ! Hahaha 
Okay tanpa membuang masa ,biar gambar yang menceritakan segalanya .Wahhh ! hahaha 
Before study ,kita main main dulu ! yippi !

Readyy yahh? ;)

Weeeee~ 

Haha tak tinggi tinggi pon -.-'

Yeahhhhhh~Aku boleh ! Hahaha :P Iman yang hujung sekali tu menangg :P tinggi kan ? gapai awan !

Yeahhhh!~ Hahaha maafkan saya kalau saya kurang sopan yee :P Muahaha 

Hee auww yang botak kecuali berbaju biru akan ke PLKN ,so diorang amek berkat awal awal .HAHAHA !

Inikah lagak gaya budak sedang menghadapi SPM? 

Ini jugak? Heee

Haha tak senonoh kan? :P

Haha buat muka plak kau Miraa :p eh eh jangan salah sangka saya bukan tomboy ye :P HAHAHA ttbe :P

Okay here we go! Study maths !Sir Fakhrul sedang mengajar :D 

Cehh bukti aku study weh ,haha tekun gila sampai taknak gila glamour dah :P

Tadaaaa ;) jarang aku nak show off aku pakai spec :P hee

Heee mereka handsome? Anda jawab ? HAHAHA -.-'

Cerita tentang belajar tamat :)

Aha hari ni kan 29 Nov !
Birthday my lil cuzzy ! ;)
Adekkk comel !

HAPPY BIRHTDAY 8y/o Adekk!
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)
Sayang adek sangat sangat lah! 
Adek kena sentiasa kuat dan tabah okay ?
Jangan risau ,kakak akan jaga adik selagi hayat kakak masih ada :)
Itu janji kakak dengan arwah ummi :')
Walaupon this year adik tak dapat celebrate dengan ummi ,adik still ade abah and fam yang besar okay !
Semuaaaaa orang sayang adek ! 
Ish asal aku emo neh :'( sobs

Okay okay now dah pukul 7.21pm ,nak start refresh balik agama neh :)
Heee doakan saya ye kawan kawan !
Tak sabarnya nak habis spm !
Ehemmmm2!HAHAHA :P

Okay siapa yang sedang ber-SPM tu ,go on okay! teruskan perjuangan kita!
Chaiyo chaiyo ! 
Eh eh followers nak dekat 200 dah lah ,erm rasa siapa yang bertuah 200 tu kan cepat cepat bagitao kite okay ,ade hadiah menanti anda !wah wah Miraa kemain kau :P Ehh kite serious lah ,siapa yang rasa die followers Blog pink neh yang 200 ,bagitao kat chatbox or Mira detect sendiri :P

Okay kawan kawan ,jaga diri ye !
Bye bye 

xo,pink

9 comments:

Queen M said...

hamoi hamoi..hepy nye beliau..hahaha :D

Cik Gallus Gallus said...

happy birthday to your lil sis ;D

pink said...

Kak Mira : haha happy la kak ,nak habis dah spm ;)

Cik Gallus Gallus : terima kasih kakak ;) kata budak kicik tuhh ;)

cik EPAL said...

enjoy betul ni. hehe

pink said...

Cik Epal : wahhh cik epal cmnt blog aku *monolog dalaman :P hahaha
enjoy la kak ,hidup mesti enjoy :D

Saybee said...

adehh ! show off ? maluu ouhh . card da laa x seberape -.-" HAHA !

pink said...

Adek : Hahaha adehh ? :P
Ape laaa mne de tak sberapee :P Chunnn ohh! :D

enyheartsdiamond said...

sweetnya adik dye <3 kakaknya pun harus sweet juga kan?

buai-laju-laju.....

pink said...

Sys eny : hahaha yeahh kaka nyee harus sangat ! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...