Saturday, November 27, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

Assalamualaikum semua ! ;)
Haha lepas study addmath tadi kan rasa macam nak blogwalkin memalam nih ,haha sedang berjalan jalan di alam maya tuh ,mata tertancap dekat segmen di blog Brotha Ben Ashaari yang menarik hati nih ,hihi :D 
Okay tonite ,nak bagitao blog yang mana saya cepat cepat click kalau nampak mereka update :D


1.FATIN LIYANA : Whoaaa ,haha bila masuk blog kaka neh jee kan mesti macam whoaa I love her style ! Comel sangat lah !Walaupon pakai tudung ,tetap sangat bergaya okay ,fashion kaka neh sangat lah up-to-date!Serious ! ;) Kaka neh study kat Indonesia and bakal doctor .wahhh dasyat kan ? :) heee 

2.HANIS ZALIKHA : Uwww siapa yang tak kenal beliau? hee bloggers semua mesti kenal punya lah .Beliau sangat gorgeous and tinggi .Haa dekat blog kaka gojess nih sangat suka bagi tips tips ,sukaa lah follow tips die ;) 

3.KAKA FILLA : Heee walaupon saya seorang pelajar tingkatan 5 yang sedang menghadapi SPM tak salah kan rasanya kalau nak baca blog kaka neh hari hari :) suka tgk life beliau and fam ,kaka neh rawkk jeaa and always jadi diri sendiri thats why minat baca blog dia .heee lawak pon lawak jugak .Kekadang tengah tension bukak blog beliau ,boleh terus terbahak2 gelak baca entry2 die .Akk neh punya ank ank pon gojes pluss comel gilaa :D hee 

4.KAKA ZIE : Heee wah wah blog ni rajin update tao ;) Akk ne sweet jea ;) Blog die penuh dengan tutorial and pelbagai tips ,thumbs up la! Hee Suka terjah blog beliau cepat2 kalau baru update ;D hee

5.EYKA MEOW : Hee blog nih pon suka! Comel jea akk neh dengan life die ,kalau update jarang nak tgk beliau update yang sedih2 .Semua happy2 jea life beliau so effect kat kite la bila membacanye ,whoaaa :D

Saya mengetahui segmen ini dari blog Brotha BEN ASHAARI :)

Doneee !
weeee~
Byebyeeee and take care peeps !

xo,pink

9 comments:

zabri@roy said...

mna blog aq????? =.=

enyheartsdiamond said...

blog eny pun takde :p

wannurfazrini said...

waa Hanis Zalikha best gilaa!

Syukri Hasshan said...

datang jejak kaki kat belog ni..
huhuh. hidup blogger!! :-)

pink said...

Zab : hahaha soon okay?
Sys Eny : waaaaaa huhuu ,heee
Wan : hahah waaa kan kan ? :D
Syukri : hahaha yeahhhh aja aja !

Redbloodsnow said...

uuwaaaa..terharunyer kak zie, dik.
tenkiu for list me up....i bet u are my silent reader kan.

sbb jarang nampak awak kat dlm komen2 blog akak...hehe.

pink said...

heeee
whoaaa
no need to thanks la akk ;)
ahaaa silent reader ! ;) heee

eykameow said...

hahaha, wow ada effect eh :P
*malu*
btw thnks adik!

pink said...

haha ade la kak ;)
hee my pleasure ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...