Thursday, November 25, 2010

Hafeez oh Hafeez

Assalamualaikum semua :) 
wah wah lamanya tak bloggin ,rinduuuu ~ Eceh baru berapa hari daa ? haha
Okay okay asal title aku macam tu kan ? 
Hee today is Hafeez's Bornday ! Haha yeayy apes meningkat remaja eh dewasa lah :P Haa sape dah lame follow blog aku confirm dah kenal hafeez tu siapa kan ? haha :P
Okay okay malam tadi dah wish kan ,tadi kat sekolah pon dah wish and the last aku buat entry special untuk kau :D

Jap jap nak nyanyi ,
Happy Birthday to youuu
Happy Birthday to youuu
Happy Birthday to Hafeez ,
Happy Birthday to youuu ! :)
Now ,you are sweet 8teen ? Haha sweet ke ?

Hadiah kau nanti eh bro ,sabar sabar lepas spm :) heeee

Nahhh

Hahaha walaupon itu bukan kau ,imagine la kau kay? :P  Storm's cake special for youu ;) haha BB ,pulih la cepat!gigih aku google pic neh tao :P

Apes ,walaupun umur kau dah meningkat ,takpe takpe kau still boleh berperangai atau kekalkan perangai kau seperti sediakala .Umur bukan penghalang dan hanya nombor je kan ? :P Hahahahaha :P
Semoga dipanjangkan umur dan senantiasa dimurahkan rezeki .Ameenn ~
Ahaa birthday kau dah la jatuh time time SPM kan ,semoga kau dapat rezeki rezeki A+ semuakan kan ? :) hee
Haaa hadiah cap sauh kau tunggu jea la nanti kay? Hee :D jangan rasa tak sabar pulak ye ? :P
Boooo :P haha 
Happy happy selalu la yee ! 
BFF !

Haa nak tgk tak hafeez tu yang mana ? Haha perlu keh ? Takpe la special day dia kan biar aku fofularkan die walaupon die makin hot skg :P HAHAHA

Tadaaaa thats him ,eh neh pic duluu ah berkaca mata lagi ,jap jap 













Happy Birthday ,Hafeez! :D without his spec :P Ceh ecehhhh Eh die neh pandai pose tao! Siapa siapa yang nak amek die jadi model ka boleh la inform kat aku nnt aku bagitao die :P HAHAHA *sah sah aku kena mara nnt -.-'
Haa apes single ,siapa nak kenal ?? :P
HAHAHA

Okay bro ,special entry for youuu :) weee~
Chaiyo chaiyo apes !Aja aja :D
*sorry curi pic tanpa kebenaran ,haha ape aku kesahh :P

Ikhlas ,Armira 


xo,pink

10 comments:

zabri@roy said...

asal aku x pernah dpt hadiah ye?

twinkle twinkle said...

waa kek tu menarik :D

pink said...

zab : haha alolo nnt aku kasik kau hadiahh k ? :)

pink said...

twinkle2 : haha kan kan ? cool gilaa :D

Enna Banana said...

awww..hensem okay!
happy bithday to him too :)

pink said...

sys enna : haha auww kembang la apes nnt :P
Haha apes ckp thanksss ! :D hahaha

magnoliapert said...

Canggih giler kek! Sayang nak makan, hahah :D

pink said...

haha ,canggih kan ? haha sungguh sayanggg :)

Redbloodsnow said...

whoaa! hafeez tuh w/out his spec...pergh! cam model lelaki weh...hahah

hepi bufday to u boy! :)

pink said...

hahaha model la sangat :P HAHAHA
kembangg apess nnt ,kak :)

ouhh haa apes cakap thanks2 ;)
hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...