Tuesday, December 7, 2010

My Header Contest

Assalamualaikum semua ! ;)


Haaa CONTEST ape itu ? Okay okay Ill explain ,cehh
Pagi pagi bangun terus on lappy tgk kat FB and SHOUTBOX ade tag dari My Ayu syg :) Muahaha 
Terus laju laju tekan link yang beliau kasik 
Whoa terjah blog CIK RIEYNA ini dah dengar lagu Jepooonnn kan kan ? Arigato Arigato ;) heee


Okay here d rules for join this contest (FULL COPY FROM HER BLOG)






    
Syarat2 nyer..taraaaaaa...

(1)kowg buat entry yg bertajuk.."My Header Contest"
dan letakkan header yana yg kat atas tu... 
(2)kowg follow yana k..
(3)kowg boleh letakkan header yg sedia ada kat blog kowg
atau boleh juga kalau nak wat yg baru..tak kisah k..
(4)header bebas..apa saja ..janji menarik lew...;d
(5)kowg boleh letakkan 1@2 header..ok.. 
(6)tinggal link kowg kat sini k..senang yana nak tgk..
(7)tag 3 owg ye..
Itu saja lah syarat2 nyer..yana akan pilih seowg pemenang
terlebih dahulu yana mintak maaf..hanya seowg yg yana
akan pilih..munkin semua cantik2 tp yana terpaksa 
pilih sowg sahaja k...



                                    [HADIAH]
             Pemenang akan dapat topup sbyk RM100
   (dan bg yg tak guna topup..yana boleh bankin rm100 tu..) 
                            [TARIKH TUTUP] 
                               ..5hb/januari/2011..
         [PEMENANG DIUMUMKAN PADA]
                               10hb/januari/2011
      Jom juin...yana sgt menghargai nyer..Thankss..


HAAAAAA kan kan hadiah itu sangat masyuk ouh ,kahkah mata duitan betol -.-'
Tapi header kite tak gojes la kak ,sobs sebab kite baru belajar guna photoshop2 nih ,kihkih 
takpelah kan ade rezeki kite menang ,huahuaaaa :D

So ,tadaaaaaaaaaaaaa !

My header!

Hikhik agak simple kan ,takpe baru belajar :) slow slow kayuh kan kan ? ;)

Okay taggy time !
Haaa


I'M DONE ! *sengih theheeee
 boleh check skgg :D hee

xo,pink

4 comments:

rieyana ynn said...

makaseh juin contest...alah ok lew header tu santik...arigato..arigato..kimi wo aishitsuzuke...ahaks...good luck ya...;d

intanurulfateha said...

gudlakkk :)

enyheartsdiamond said...

header sis tak lawa, tak nak lah join :p

shewa said...

ala kene join plak. tana la. header ta cntek. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...