Saturday, December 11, 2010

Lepas SPM mama suruh kahwin

Hahaha title kasi gempak punya ,hee takde makne la kot :P Boooo

Assalamualaikum semua ! :)

Im soooooo HAPPY right now ! Im freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,yahoo !
Haha pelik dah tengok aku buang tebiat -.-' Okay okay kalau nak tahu ,aku dah habis sekolah ceh ceh SPM was OVER ! Yaaabedaaaabeduuuu ! Sumpah rasa bebas gila ptg 8dec tuh !Terjerit jerit budak budak sc keluar class ,takpe kot hope pengawas tuh faham . Ish rasa hati ni kan tak terkataa lah ,serious :)
Huhu masa buat paper3 Bio aku banyak termenung lepas habis buat tgk pemandangan sekolah ,sekejap je rasa aku sekolah kat SMK SUNGAI BESI tu ,muahaha ceh nak start feeling la nih -.-'
Ouh tu nnt la stop stop jap ,cerita sedih aku update next entry :) lalalala~
Tadi balik sekolah ,turun tangga dengan menjerit jerit lompat eh tak tak ,kahkah
Muka semua senyum macam ape jea ,haha termasuk aku .
Pastu jalan jalan ,naik bukit oh haa sekolah aku mmg banyak bukit ohh -.-'
Nampak budak budak laki berkeliaran lari macam kuda kepang ,heee
Pehhhhh sentap ,kitorang yang suruh beli tepung tu korang plak yang main -.-'
Tak aci tak tunggu ,jalan jalan depan sikit hambek aku kenaaa ,cis siapa yang buat tu aku dah balas balik ,hahahaha habis muka .bag penuh tepung ,uwwwwwwwwww pastu selamba gila pergi lepak kedai mamak favret ,hahaha

Budak budak perempuan macam semua pergi pehh sweet mula mula tak hujan borak borak gelak gelak semua then tibaaaaa HUJAN
wahhh romantika sungguh kami makan dalam hujan ,bak kata AYU rahmat dari Allah sebab kitorang habis SPM :)

Then makan makan borak kejap sambil dengar kilat petir sambung menyambung muka tunjuk berani serious aku takut petir -.-'
Then ajak kawan kawan blah dari situ ,jalan sikit lepak depan office orang ,HAHAHA mmg kerja gila kot lama gila duduk situ buat muka tak malu
SANGAT BEST kot berlawak lawak-ing depan tuh ,serious I will miss that moments :(

Okayy masa untuk show off gambar :P

Time dah habis paper3 bio ,muka semua senyummm lebar ,heeee :)

Tadaaaaaaaaaaaa ,me and my dear Ayu ! Hahaha hantu komak mari dahhh !

Apes ,bye byeee :') sobsss tak jauhh pon lah kan kan ? :)

Hahaha pose bajet hebat sangat ,ye mmg kami hebat .Kau hebat ? Tak kannn ? :P HAHAHA -.-'

Saaaaaaaaaayaaaaaaaang koraaaaaaaaaaanggggggggggggggggggg :')

Haha lambat pulak aku update pasal merdeka nih ,takde mood kot entah -.-' haha
pasal hangout semalam nnt aku update okayy ,tungguuuuu *poyo jea kau Mira suruh org tunggu :P

Now ,jadi penganggur hebat kat rumah best gila kot tiap tiap hari tidur lambat :P ngehh buat apee haa? cehcehh ehemmm ,bhahahaha *masalah dah minah nih -.-'

Eh haa semalam sedang melipat kain tu ,Ayu call sayu jea suara cakap ank buah beliau Aleeya sakit semua ,huhu aku pulak cam nak nanges :( sedih kot .
Aleeya syg ,kuat okayyy ! Chaiyo chaiyo!

Tadi kan kan aku belajar drive dengan abah ,bangga oh but abah garang aku takot heee :P
Manual kan agak susah kot T_T
Takpe takpe aku semangat wohoooooooo! Chaiyo2 Mira !
Eh korang takde tips ke nak belajar dengan mudah ? -.-'

Nak say sorry dekat Khairi ,kahkah kau ajak pergi Hi Tea MTD tu sorryyy sangat tak dapat jadi partner kau oh ,ade fam's outing .Act aku naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk sangat pergi ,kahkah weh bukan senang nak join program mtd tao :P *gatal gila :p

Haaa reunion class darjah 6 pon kena organise ,hee best best jumpa kawan kekasih lama eh tak tak :P hahahaha booooo blup!

Okayy laaa peeps ,bye byeee 
take care always ya ?

xo,pink

4 comments:

ayu said...

yeaaaa. mira nak kawennnnn. haha.
gatai nohhhh

twinkle twinkle said...

jelesnya akk da hbs spm,,
eh akk skola sg besi?waah dekat jela ek

Saybee said...

whoaaa~ title mmang da ckop gempak aa. nmpak jea title jea, tros bukak! HAHA :D

pink said...

AYU : hahahah cehcehhhh mana adaaa gataaiiii :P
TWINKLE2 : hahaha jgn jeless dek :P aha adek school mana ?
ADEK : hahahaha gempakkk tak gempakk takkan sys nak kawen awal sangat nohhh :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...