Sunday, December 12, 2010

HARRY POTTER menggoda habis

Assalamualaikum semua yang omelss tu :)


Haaakan entry lepas cakap nak update pasal hangout tuh so nak update la nih
9Dec2010 kitorang keluar pukul 11 macam tu lah ,haha naik KTM kan so faham faham jea la -.-'
Tunggu Ayu and Yusra sampai then terus gerak ,haaa Alhamdulillah tak sampai berapa minit KTM sampai :) syukur syukur :)

Sampai sampai Mid terus g wayang nak beli ticket ,mmg tak ramai sangat aku bersyukur sekali lagi ,hahaha
Eh eh terjumpa kawan lama pulak terus salam salam :)
Then dekat budakhensem tu tanya lah ,HP ade tempat lagi tak then dengan dukacita beliau mengatakan ade dua jea kot ,haha then aku pon ajak lah diorang tgk kat Gardens so Basy ,Yusra ,Fakhrul and Jijan jea tgk kat Mid .Diorang tgk Ngankung ,heeee
Pastu gerak Gardens ,mmg kosong lah kan tak payah beratur semua dapat pon ticket ! Yeayy sukasukaaaa tao HP tu mmg dah lama nak tgk ,yela nasib budak SPM mama tak bagi kuar T_T

Lepas beli ticket semua jalan jap ,then sampai la masanyeeee :) heee

Eh eh kejap nak show off gambar .ngeeee

Comel kan minah minah tu? eh tak err i mean teddy bear besar tuhh :P HAHA
*saya dengan yusra kembar ! ;) hee

Hee hadiah utuk apes from me and Hariz ! hahaha :P

Addicted sangat neh :D

D boyz ! ;)

Minah gedik :P

Hahaha kami dalam lif pon bolehh ! ;)

Me and Ayu ;) hahaha

Auwwwww love himm ,hahaha :P

Hahah lepas movie ,jalan cotton on jap cool la weh wajib pergi lagi nih ,hahah siapa nak belanja?
then teman ayu KFC favouritenyaaa :P
and balikkk!

KTM mmg tunggu pon macam tak dapat masuk T_T
sobssss bila ni nak ada keretaa sendiri ? Cehhh !
Then buat keputusan pergi KL SENTRAL and amik KTM kat situ ,
setelah terlepas 1 train Alhamdulillah kami melepasinya !

Sampai BTS ,Yahoooo suka suka balik jugakkk sampai jugakk kahkah sukaaaa 

Haaa sampai situ jea la cerita akuuu :)
merdekanya aku sebagai pelajar eh bekas pelajar tingkatan lima :')
wahhhhhh!
tak sedar diri yang die mengada pegi tambah satu subj seni ! haha
so tak lepas lagi ,ths monday ,wish me luck ya! ;)
Okayyy readers ,bye byeee

take care ya!
xo,pink

3 comments:

enyheartsdiamond said...

rindu zaman selepas spm :')

Haiqal said...

Peminat ekstrem fanatik HP jugak kee...??? wah..!!! BESTNYEE..!!

nota kaki: ap mantera colloportus buat..??

Haiqal said...

Peminat ekstrem fanatik HP jugak kee...??? wah..!!! BESTNYEE..!!

nota kaki: ap mantera colloportus buat..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...