Wednesday, December 15, 2010

I want be a singer

Assalamualaikum semua !
Wah skg aku makin busy nak blogwalking semua  hari hari ceh busy lah sangat padahal asyik keluar jea keje hihi

Okayy today nak update about my bestie's outing .Best , gila gila ,sakit tekak semua ada ! One set!
Pagi pagi dah bangun and tgk tgk rumah tinggal aku seorang diri ,pehh sedihnya haha macam tak biasa pulak :P
Bangun siap siap semua ,kemas rumah and make my own breakfast !*berlagak :P haha
Lepas tu text aziroh suruh datang rumah awal pagi hihi

Arund 10.30 macam tu Hariz call suruh turun sebab diorang dah sampai ,yeahh sardin sangat lah dalam kereta .Haha lawak pon ade jugak then bertolak lah kami ke stesen BTS nak parking tu penuh la pulak -.-'
Hafeez pon bingung dah so pergilah kami bersardin sardin ke mid menaiki kereta .Nasib tak lah jauh mana kan ,syukur Alhamdulillah sampai jugak ke destinasi kami haha asal ayat aku skema gila!

Siap park semua terkedek kedek kami menuju ke destinasi seterusnya iaitu menghantar orang berdating tettt takleh cite lebih lebih ! bahaha :P
Selepas itu ,kami teruskan perjalanan ke tujuan yang sebenar iaitu kotak merah yang superb! :D heee

Setelah mengharungi onak duri ranjau akhirnya kami sampai ke tempat yang ingin ditujui ,Alhamdulillah tiada apa yang berlaku cuma sedikit kerosakan escalator berlaku di The Gardens ,omg -.-'

Okay la mari lah saya menyertakan beberapa gambar yang ingin dikongsi ye?

Tiga jejaka KOREAN ? -.-'

Dua minah single mingle !I love it! haha

Peaceee yawww

Kami gegarkan kotak merah! heeeeee :D

Okay bole lari tgk pic neh haha gedik kot :P

Minah konon konon pemaluuu ! :P

Okay seriously on that time aku tergelak2 gilaaaaaaaa gilaaaaaaa hokaaaay :DD

Lepas makan sambung sambung lagikk :P

Lepas makan lebih active ! bahahah :P

Tadaaaaaaa ! We are super duper cool ! ;)

Okay cukup cukup la saya mempersembahkan gambat gambar ye ? 
Selepas keluar dan puas dari kotak merah itu eh ayat aku tak salah kan ? HAHAHAHA :P
Kami menuju ke MID VALLEY kembali untuk ke pusat bowling dan hiburan eh ye ke ? haha -.-'
Kat sana kami semua telah bertemu dengan sahabat sahabat yang lain , mereka datang lewat sikit dari kami 

Setelah membayar duit untuk bowling ,kami mengambil kasut bowling masing masing 
Haaa siapa tak kenal ABG BOWLING MID VALLEY yang suka sengih hihi lawak betul abang tu :P
Then kedek kedek ke lane yang kami dapat untuk memulakan pertarungan yang sangat sengit ish ish
Pertarungan yang memerlukan dua lane sangat sengit lah! HAHAHA
Dan akhirnya sampai jugak ke garisan penamat hihi kita sudah tahu siapa yang menang and kalah :P

Dan selepas itu ,kami bertarung sekali lagi dalam berlumba kereta haaaaa this part aku suka gila bahaha sebab aku kalahkan HARIZ and FAHMI yawww ish dengan FAKHRUL tak pernah dapat menang -.-'

Dan dan beli ice cream and bla ,bla ,bla bayar ticket parking semua and balik ! SANGAT PENAT okay !
Hahaha part corner mmg Hariz jadi mangsa lah kan kasihan kauu :P

Sampai rumah terus on lappy sampai malam nih haa baru nak update blog hihi
Mata sudah kuyu ohh nak tidur lah 
Sebab pagi esok nak jogging ! Siapa nak follow ? Jom jom ! hahaha 

Eh now suka stalk prof org tuh taktao asal ,haha 
Eh eh tibe tibe haha boooooo :P 
lalala~

Okay peeps ,
eh btw
HAPPY BIRTHDAY FARAH WAHIDA :)
May Allah bless you and hope your dreams comes true :)
Have a blast ya! :)

Ape ape helehh sengih sengih pulak kau kau kau orang yang aku rasa kau orang tahu siapa yang aku maksudkan diri kau orang tu bila baca wish aku dekat atas nih :P *siapa yang tahu cerita lah :P bhaha yang tak tahu confirm pening baca ayat aku
Past is past right ? :)

Okay okay Mira will stop typing 
and away from keyboard 
Take care !

xo,pink


4 comments:

Queen M said...

eh..which one ur bf?akk nak tgk..hehehe..btw hepy nye die dah habes spm..hahaha :))

nub said...

wahh.penyanyi.mau jadi macam lady gago??.bhahaha

enyheartsdiamond said...

ouh! redbox eyh? i loike <3 lama tak karok! :D

rieyana ynn said...

3 jejaka korean tu..pink punya yg mana...ahaks...best nyer dpt nyanyi...;d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...