Wednesday, October 27, 2010

Bila perut tunjuk aksi

Salam everyone :) *senyum meleret tahan sakit sobs
Today bangun agak lambat la -.-' dah terjaga pukul 5 lebih pastu ttdo .Mamat romeo kejot lambat .Blame him :P hee 
Pegi sekolah hati bunga bunga yelah semalam kan aku ponteng sekolah so hati membuak buak rindu kat kelas ,lantai kelas ,meja ,kerusi eh eh kawan kawan yang disayangi sangat kan :) ececehh
So kat sekolah macam biasa lah kan ,borak dengan my girl ,Aziroh hee ececehh macam macam kan kau skgg :P Makin hot la ! uwwww 

Masuk class ,haaa start kat class math la perut aku gila gila wa-cakap-lu-olang-pon-takkan-tahan :'(
period pain kan ,orang perempuan tahu lah kan kan .Reda reda still boleh tahan .Chaiyo3 Mira .
Then bm cikgu takde so blaja la .Masing masing blaja okayy err i mean setiap orang ! hee 
Whoaa ni lah nama students yang nak amik spm !Go 5SCIENCE2 ! 

Rehat KRINGGGG *poyoo gila 
Aku ,Ayu and Meyna pegi kenyang kan perut lah kan .
Rawrrr then habis rehat class chemi so terus pegi lab la .
Perghh time tuh act aku still lapar lagi but perot sakit wehhh :(
Mood semua hilang .Tanya cikgu itu ini ada panadol semua tak .
Takdeeee :( so aku diam la cuba tahan .Yes! Boleh .Aku g meja belakang buat chemi dengan Ayu and Hafeez .Haaa lega sikit dat time .Maybe lawak lawak dorang buat kot :) hee
Habis class chemi ,naik class balik .Addmath pulak .
Time neh gila nak nangis akuuu but tak nangis pulak kan .Maluu ah nangis sebab period pain 
-.-'
Tahan .tahan ,tahan Miraa .
Cikgu masuk .haaa mmg takleh focus aku diam baring dekat meja alaa yang tundukkan muka dekat meja tuh
Aku tak kira dah cikgu mara or ape .nasib cikgu faham kot .Dia diam jee kan .Huhuu kesian Cik Basy aku asyik ngadu rengek2 sakit :( Mengada betol .huhuu 

Tepat jee pukul 1.05 cikgu lepas kan balik ,tak pandang sape dah jut byebye my bestie terus balik .
Huuuu sakit pinggang aku macam-nak-pengsan 
Nampak Nurul Amira teros ajak die balik same same .
Nampak rumah dah terus naik telan obat semua terus selubung .
Mama tanya ,mama kesian tgk anak dia ,mama panas kan air ,mama tuam perut anak die :( Thanks mama :) LOVE YOUUU

Aku tertidur kejap then call mamat romeo ngadu kejap kan ,borak then aku sambung tidur sampai pukul 5 lebih .Bangun bangun rasa selesa semua la .Alhamdulillah :)

Haaa bosan kot asyik story pasal perut ,Muahaha .
Now ,9.22pm dah .Still depan lappy update blog sbb order pizza tak sampai sampai .Gila lambat. Aku lapar .Rawrarwrrr  .
Hmm aku tak story lagi about my graduation day kan ? 
Yeahhh d best moments !
Heee banyak kot pictures but wait wait nnt dah dapat from our or 5sc2's photographer aku tayang kat sini :P
*motif nak blagak :P hahaha
Okay la sharing is caring so aku show off satu gambar lah kan :P 

Hafeez ,me and Hariz :) heee 


Macam macam gaya lagi act ,hee lawak betol .Kalau ade topi mesti lagi best boleh campak baling tinggi tinggi kan .hee 
Hope ni bukan graduation yang last untuk aku and rakan rakan .
Ameeennn .Go girlz ! 
So ,korang korang dah belum graduation day kat school ?heee 
Best tak ? kee tak best ? :P hee


Okay lah .takde mood kot nak type lagi .Perot makin sakit :'( takde tips ke kakak kakak ? aunty aunty ? share la :( huhuuu


Byebye readers ,
take care 


xo,pink

2 comments:

einaz shah rizal thomas said...

haiy cantik nyer tuan punyer belog ni ;)

pink said...

ehh idokkk meyhh ,
u r moree prettay ;) heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...