Thursday, October 28, 2010

Contest I LOVE ICT

Haluuuuu ! hee malam malam macam ni syiok join contest kan kan ? Setuju cepat ! :P Okay okay tad blogwalkin then jumpa blog yang menarik tertarik comel die punye header sangat jealous!*maaf terover .Hahaha :P

Yeaa siapa tahu blog Cik Enna-Banana yang comel tuhh ? :) hee
Beliau ade buat contest i love ict ! hee tak kan tak tau ict tuh ape or dikenali dengan I-City ? Alaa yang banyak lampu lampu tuuu ;) Dekat S.Alam ,mesti tao punya la kan ? :) *kalau tak tahu kan haaaa mmg ehh takde pape :P heeee

Term and condition : *bulat comel copy dari blog cik ENNA BANANA COMEL ! ;)

1. Feel free to be my FOLLOWERS 
( kan lebih baik kalau follow ^.^ , senang nak tahu update contest ni kan kan? )

2. entry pasal contest adalah WAJIB!

3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya
( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )

4. letak BANNER di side bar blog anda
( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )
*wink wink

5. contest ini ada DUA categories!
CATO A : individual punya
CATO B :  crony punya :)
( nak join dua-dua pun boley, no hal punya! )


6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretif
I LOVE ICT.......................

6. harus TAG minimum 5 orang
( ramai ke?? x ramaikan ^.^ )


slogan yang paling menarik, tertarik kau memang DABOOMM! akan menjadi penenangnya!
hoooraaayy!
Only one winner for each catogories
LAMPU TIDUR yang comel akan menjadi milik si pemenang

DATELINE : 10.11.10


Okayy so saya mao letak pic ape yeee ? heee

Tadaaaaaaaaaaaaaaa


Okay jap jap nih yang untuk individual punya :) heee

Haaaa toink toinkk mukaa tak tahu malu lompat tengah orang ramai :P haha *ade lah segan sikit tapi ni MIRA laa pantang di cabar :P

Haa yang neh pulak untuk crony punyeee ;) hee

Heee sungguh bajet bukan aku dan kanak kanak itu ?*act aku sorang jee :P Hahaha 

 Over tao lompat sorang sorang kat belakang :P heee Happy lahh!

Hee ade due tak tahu pilih mane :P

Now ,slogan kate pulakkk :

I love ICT sebab ICT best ! boleh release tension melihat keindahan lampu lampu yang berwarna warni .Ishhh sungguh mengasyikkan lah ! Bukan sahaja dapat melihat ,kita juga boleh merakamkan kenangan kenangan manis dengan membawa camera .Ohhh ICT ,alangkah best kalau dekat rumah aku penuh dengan lampu lampu seperti di ICT !Ahaa ICT jugak membuatkan diriku berasa seperti di fairytale ! Haa ICT neh kalau nak pergi malam malam lah kan ,kalau pergi siang tak rase macam kat fairytale :P hee ,so syuhh pergi lah ke ICT dengan fam ka ,bf ka ,kawan ka ,sorang sorang kalo tension :P *mrepek dah :P

Done ! 
heee so now nak tag orang orang yang sangat bertuah pulakk ;P hee

1.AYU

Heee okay sys yang cute ! Boleh lah menilai yeap !;) heee Chaiyo3!

Okay la ,sampai sini sajeee dalam rancangan mari melawat Malaysia :P haha *gila poyo

Take care peeps!

xo,pink



4 comments:

Enna Banana said...

comel jeh dia main lompat-lompat kan.
ish ish ish
neway thanks for joining up my contest ya!
may luck on ur side :)

pink said...

haha comel kee ? :P hik3
my pleasure ,sys ;)
hope im d lucky person to win ur cntest ! ;)

::fatihahanapi:: said...

ala..jelesnye..xley join..xde gmbr p ict..opcos la x penah jejak kaki ag..uhuhuh

Enna Banana said...

double check contest! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...