Monday, August 2, 2010

Garden Partayy 5SCIENCE2 FUN10 !

Hello peeps. sihat tak? aha okay nak bagitao aku tak sihat .cehh poyo la kau Mira .huhu ye demam panas .Dah lama kot tak kena demam camni .huhu .Ini semua gara gara berjemur di terik panas cahaya matahari .uww .

Okay semalam 1 August 2010 ,5Science2 telah mengadakan Bday Partayy untuk semua org yang bday from Jan until Dec .whoa sangat best okay .Kitorang buat theme mcm garden partaaayy lah .hee buat ket Bukit Jalil .wah wah .dekat puncak ape ntah nama tempat tuh .Best but terpencil lah kat situ .nak naik dia mcm mendaki gunung kau tahu noks .gila lah curam gila nak naik dia .haish boleh turun berat aku badan aku yang sememangnya ringan neh -.-' *MOTIF? hahaha aku nak naikkan berat badan aku .yeahhh .

Bertolak dari rumah pukul sembilan .huahua .amik Basy ,Ayu and Yusra then teros pergi .suruh abah hantar depan surau dekat LRT BJ tuh .lalala tak tao? tak payah tao la ye :P haha
Pastu call syaz tanya semua dekat mane mane .mak ai terkojut aku tgk dorang pilih tempat atas bukit nun sana .dah la tak boleh kenderaan naik .gilokssss -.-' haha .Demi 5sc2 aku gagahi juga .yeah yeah !
Sampai kat ats tgk cikgu dah ade ,gegurls on sume dah ade .haha boys pulak Zahid ,Syafiq and Ikram je yang sampai dah .yang lain sesat sampai PUTRAJAYA ! hahahaha :D lawak bhai .

Okay tunggu lah semua sampai kan .Ketua yang organise kan partay neh pon belum sampao .haish .Hafeez ,mana kau kau kau orang semua huh .hee sementara kitorang tunggu dorang semua bentang tikar nak letak makanan semua .OMGOSSHHH nyumayysss okay .*menyesal gila tak rasa semua .huk3 ,then banyak activity kitorang ,game truth or dare .jeng jeng banyak gila rahsia bucur !,volleyball tgh panas ! haha haha then main belon air ,whoaa best !
okay la mcm biasa aku nak share pics and story dekat situ .whoaaa*poyo3 :P

 yeah nampk banyak sangat food and aku sedang buat my fruit salad :) heee

wah wah best best !

haha Im not ready yet .haha sape nak nugget ? ;)

Whoaaa ,Chocolate Indulgence ,Secret Recipe sponsor by Hafeez ! :) Thankss bro !

Hahaha neh la Hafeez ! cool right ? ;P

 hee tadaaaa my gurlfieee ! ILY!

Muahxs ! haha kami sayang sesama kami :)

Haaa see i've told kan .aku demam sbb terik panas .tgk dlm pics neh .huhu .my antibody sangat lemah ;P

Meet Basyirah :) hee

Meet Hariz my bestie ,atok and bro huhh :P heee

Yeahh volleyball tgh panas -.-'

Semangat tuhh aku :P haha 

Time beli air kat bwh .heee menyempat tuhh :P

Main truth or dare .haha best gilakkk ! semua sporting .lalala~

Hee . kemesraan kami terjalin dan friendship never ends :') huhu

Haha budak comel saya ini Ayu kena kejar nak baling belon air .huahua padan mukee :P haha

D boys .haha suka betol pose gay gay mcm neh .ape lah -.-'

D gurls :) ni tak semua neh .ade yang balik tuition semua :)

hahaa candid yaw .waktu ni aku tgh skodeng orang buat maksiat maksiat ,haish Astagfirullahalazim .ape lah .taman pon jadik ke ? 

motif ? haha neh nak balik dah turun bukit sambil memekak .hahaha

Hahahaha pulang dengan hati gembiraaa :) my face .OMGOSHH :P haha

Yeah otw pulang .heyp 5sc2 ,nxt time kite buat lagik okay! xoxo

Aha best best kan ? sangat okay .fun10 gilak .balik tu smntara tunggu abah sampai kitorang minum jap .hee then abah sampai hantar gegurl tuh .hihi balik rumah nenek teros bumbum .ye aku tahu dah badan aku mula nak demam .cian kan .tsk tsk :') 

Hari ni semangat nak pegi sekolah sbb nak tahu menang or tak treasure hunt .haha teka lah ?
MC'QUEEN menang okayyy! yeahh num 4 .okay la tuh and tak sia sia aku gedik kat ats pentas .malu malu :P hahaha

Hari ni boring sikit kot .huhu yelah aku pon tak larat sangat .demam .balik teros selubung .gila ah dah lame tak demam panas mcm neh .lepas dah mam obat demam baru lega sikit .ye demam demam selera ku bertambah .now tgh tunggu my Mc Chicken .hee .sedapnya! ;) hhu esok MC lah .mmg tak larat kepala neh .huhu

Okay la kamu kamu ye kamu lah! *gedikks haha
stop typing nak pergi pakai coolfever kat dahi .huhu
doakan saya cepat sembuh ye .

Take care peeps .
xo,pink

3 comments:

Alan said...

macam best jekk

pink said...

sangat best!

PinQib said...

hee.. best3.l..
dap nye kek tuh



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...