Saturday, July 31, 2010

Treasure Hunt : PERIA SEDAP !


Hey semua .hoi hoi kau kau yang di sana ? okay update about semalam . Aku join treasure hunt yang dianjurkan Pusat Sumber sekolah kan .agak best lah .hee Thumbs Up ! cuma yang bengang clue kitorang kelibot sikit but sokay . kamu semua dapar kemaafan dari kami berempat .wakaka ! -.-' then time treasure hunt tuh kena pakai kain batik sampai final .huahua.lawakkk kot :P
Kena makan PERIA okay ! then minum JUS SAWI ! seterusnya kena amik  kertas soalan dalam cacing !EEEEE -.-'kena buat tugasan menari lagu Makhluk Tuhan palin sexayy okiesssss ! hahaha lawak gilaaaa

Okay pergi school bersama Basyirah dengan tema warna tudung warna warni .hahaha .macam macam otak kitorang ni .TERlampau kreatif der . haha . Okay okay tunggu tunggu nak share pics dengan kau kau orang macam biasalah kan .huahua ade ke yang nak tgk? Kalau tak nak boleh syuh syuh from my lova lova bloggie :P muahaha *jgn amik hati ye 

 Chaiyo MC'QUEEN !

Auwww .gedik-ing ! LOVE THEM MUCHIOS :P

Uwwwwwwwww lalala~ Happy happy !

Kain kain batik gadis gadis semua :)

Chakk ! muahx ! lol

Hey you !

OMAIGOSHHH ! :D haha

Gedik itu kami okay :) kami tahu and sedar diri :)

Leader kami :) Perempuan Melayu Terakhir :) wewittt !

Haha . budak gedik ini mahu jugakk :P


Yusra wajib mcm ne jugakk :D heee

Ayu lagi lah wajib pose :) hee comel dia nehh ;P

After habis kitorang pegi makan Nasi Lemak Kukus ! sedappp bhai .selera selera !

Ayu seleraaaa perot besar macam sayaaa gedik :P kan kan ayu darla? ;) hahaha

And d last pics ,HUAHUAAAA .RAWRR SAYA LAPAR .CEPAT CEPAT .haha .tgk ayam berempah tu .auwww ! baby ,ily okies .muahx ! haha *giloks

Ahaa mengantuk okay .aku update kat rumah nenek ni tadi Hafeez hantar .haha kitorang ingat nak lepak lake but panas la tengahari bute then singgah Jusco beli cake S.Recipe .auw ! orang tu belanja beb ;) Thankss Hafeez ! weee then dorang hantar aku kat rumah nenek ,nenek ajak lunch sekali .heee best je kawan kawan dtg rumah nenek .haha kau kau nak dtg rumah nenek aku tak? haha jadi lah kawan aku :P *ape motif?
okay la pasal tadi aku update nnt .
Ngantok sangat sangat ni .
ESOK : PARTAY CLASS 5 SCIENCE 2 . 
SANGAT TAK SABAR OKAY :) 

Take care people :)
xo,pink

2 comments:

adikiadikon said...

seronok ehh?
nak plan nih kelam kelibott kot.
hahah, pasal klu tuh.
minx maap sangat-sangat lh ye. myb ade yg mengantuk mase susun klu tuh =.='

pink said...

Adib : hhee .ehh sokay la dek .chill la .biasalah tuhh :) hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...