Tuesday, July 6, 2010

Bila diri ingin berubah :)


Assalamualaikum semua ! hey hey im back ! yeah ceh ceh macam ade je bace belog kau weh *monolog dalaman neh :P haha

okay firstly aku na wish terimaaaa kasihhh bebanyakkk yang tinggal komen kat FB ,HP ,F2F ,KOMEN BLOG :) thanksss weh bagi support kat aku .huhuu .aku hargai .hmm ye now aku dah boleh terima kenyataan ! yup ! aku redha atas pemergian arwah cik zah . ya sentiasa akan doakan untuk cik zah :)  * 'ya' itu nama comel comel saia dengan family .erkk comel kah ? haha .whatever -.-'

Hari ni dah start pergi sekolah .haish kan dah lama tak jejak kaki ? holiday lama sangat bhaiii :P
yup2 semua kawan kawan dah tanya tanya .yang paling aku terharu dengan aziroh and anis .huhu .sayang korang ketad ketad weh .anis kenal aku .sampai sampai letak bag dia teros hug aku .Ya Allah .nak melelh air mata aku sekali lagi .tahan tahan mira .kau kena tabah ! yeah cheer up myself ! then aku cite la dgn all my bestie .hee .one of my bestie ttbe menangis .laaa budak comel neh .Ayu lah ttbe dia kua air mata .sensetif jugak kau kan ayu :) hee


haishh esok adalah Hari Bertemu Waris .jeng jengggg *apekah itu ?
Hahaha .alaaa yang parents dtg amik kita teros balek pepagi tuhh .eh eh mestilah kena jumpa dgn guru class amek report card .grr tatot taot ! heee .muahaha .hope esok tak banyak komen pasal aku ye .sangat berharap .
esok pengawas like usual tak boleh balikkkkkkk .omg apekah nasib aku .dari darjah dua mmg lepas amek report card tak pernah aku balik .yelahh *act nak bagitao yang aku dari kecik jadi pengawas *muka riak .he leehhhhh syuhhh la kau Mira .haha .wekss :p
tape tape esok mungkin sejarah aku nak balik .tak kiraaaa! zab ,jgn kau tak benar kan .heee .btw i have my own reason ya :) *ceh cehh

erm masa aku cuti cuti last week kan nchek ade la bwk g jalan jalan tasik tenang kan minda :)
best tao tasik tu kat Bandar Tun Hussien Onn .sape tao ? diam diammm ! aha kat situ ttbe banyak rempit puloksss .ahhhhhh i benci nok .tak sukaaa :P hahaha upssss .yela mencemarkan suasana jeee kan ? :P
so na share pics la dgn korgg .saje saje jee .ta nak tgk bole belah :P faham ? wekss

daddy dengan anak nya .hee no nooo ,this is my achu and my babyyy aqmal .


agak selekeh kan aku .biasala babysitter kepada all my lil cuzzy kan -.-' *ikhlas okay .haha bagik makan kat ikan tuhh :P

 Gossip-ing :) cehhh

neee budakk yang aku suka geget pipi dia skg .hahaha :P baby Aqmal bucukk ! :D

kat tasik .best! baju itam itu adek then aen ,me and cik dah :)

geeeeeeee .geram dgn budak ini sangat sangat :DD ily Aqmal :) hee

 haha empat aliennnn ! from d left ,kaka ima ,eyqa ,me and dylaa ;)



hmm okies lah .aku tak tahu na bebel ape lagi plus penad dah asyik online saja .
now aku nak berubah nak belajar .hahaha -.-' *azam azam yang tinggi

chaiyo3!



xo,pink

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...