Saturday, June 19, 2010

lucky ya ! hee

Hey hey semua .entry ni maybe pendek kot .ngee .okay okay acy nak bagitahu sumtin err 









err










haaa













emmm














okayyyy!













blog aku dah ade 100 followers ! haha gedik gila aku semangat orang lain dah beribu .aku baru 100 .haihh tape tape la kan .bangga bhai .haha .muahaha *semangai excited nyaaaa ! 
okay blog yang bertuah itu, follow blog aku itu adalah budak perempuan comel ini .hee dia berumur 20 tahun .hee tak tahu betol ke tak .aku tgk kat prof blog dia .hee~

okay kan entry yang lepas na buat award untk dia n satu hadiah rahsia? ceh cehhh *bajet akuu :P
hadiah rahsia tu ialah review blog kaka comel itu sepenuh nyaa ! hee . okay tak kak? ke nak hadiah lebih lagik? muahaha !
okay ne award y aku buat dgn hati yang tulus lagi mulus untuk beliau .auww

award yang tak seberapa dari saya ye kaka comel :) muahx! hehe*amek amek ;) hee,kalo tak saia kecik hati :P haha *kiddin

kaka comel ,review blog itu nnt okay .janjiii okayy ! hee 

okayy smpi sini je ,esok ade seminar addmath kat UM .ngeee cuci mateee ,basoh matee .HAHAH :P BOOO miraa

xo,pink

4 comments:

(: syai_sharif :) said...

whoaa bestnyee ade seminar add math
goodluckk :DD

.Am-OH-Am. said...

hee~
terharu subgguh!
baek2. i letak award ni dekat belog i ok syg.
<3

.Am-OH-Am. said...

dah buat entri pasal ini. :)

syue said...

alololo. comel je dia buat award tu. pink gituu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...