Tuesday, January 31, 2012

Everyday

Assalamualaikum ! Holaaa readers  !
Apa khabar korang semua ? Sihat ke semua ?

Entry ni aku nak tujukan special utk my classmate !
Teheee my crazy-wacky classmate!
Mereka gila serious wa cakap !
Hari hari buat saya ketawa ! Teheeeee
Okay jomm jommmm !


Motif gambar ? Mereka comel ,sweet mcm gambar kt ats hihi

Febriana Ary Sandy Nasution


Is she sooooooooooooooooooo pretty ?!!
Definetely yesssssssssssssss!
Aku panggil dia Feb ! Febby !
Dia rock mcm aku ! hahaha :p
Dia sangat kelakar but kalau dia dah mula serious dia akan serious gila ! *yeke* :p hek hek
Dia ni ah teman menggila aku dkt class tu ,teman gossip ,teman cerita ,teman ke kantin! :p
Kalau dia tak dtg mesti aku kesunyian -,- cuz takde kawan gila and backup hahahaha
Menurut istilah mikroekonomi
Kami adalah ‘pengganti’ ! :p
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang minah ni :*

Nurul Atikah bt Safii


Haaaaaaaaaa minah manja ni :p
Aku panggil dia Tikah or Pigeon ! HAHAHAHA
She’s cuteeeeee right ? ;)
Dia ni memang sangat rajin dan seorang kawan yg baik
Dia pandai simpan rahsia ,lalalalala ~ kan Tikah ? ;)
Haaaa tikah ada banyak membe :p HAHAHAHA
Kalau anugerah kehadiran 100% ,nama dia akan naik ! :p
Muka dia hari2 akan dtg even dia demam sikit pun !
Atikah ni sangatttttttttttttlah pandai dalam sej ! Seriously!
Aku suka buli dia ni ! Hahahaha but sekali dia buli aku -,-
Aigoooooooooooooo
Haaaaaaaaaaaaaaa dia pun minat korea mcm aku ,so we’re gang ! :D
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg pigeon :*



Hazwani Nadhirah


Haipppp haipppp! Hehehe
She’s the gorgeous headgirl in MGS
Haaaa jgn main2 dgn diaaaaaaaa :p
Ceh dia pun otak sama dgn kitorang jugak actually :p We're cool! 
Aku suka borak dgn dia ,sebab kitorang ada persamaan !
Bapak kitorang polis ! hahahahahahaha
Wani pandai memasak ! She’s really good in cooking !
Aku suka tanya bab2 mcm tu dkt dia hehehe
Anak buah wani gila comel weh! tehee :D
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg wani :*


Puvini Jaiarajo


Minahhhhhhhhhhhh gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa cantikkkkkkkkkkkkkkk ni !
She’s Puvini !
1st aku kenal dia ,aku nampak diri aku dkt dia dari segi perangai .Hahahaha sama gila kot !
Jangan cakap ah kalau gelak mmg lagi sama ! :))
Dia ni bercakap 24/7 ! hahahahaha
Dia tak pernah takde mood hek hek hek
Even dia bercakap sana sini ,otak dia wa cakap lu . Pandai weh !
Kalau sehari dia tak dtg ,aku takde partner nak bergelak and nak buli si Randal ! :p
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangggggggggg puvini :*


Sharmila Shankari


My Randallllllllllllllllllllllllllll!
Suara dia sedap tahap max!
Dia selalu masuk contest sana sini and menang !
Aku bercadang nak buat single duet aku dgn dia ni HAHAHAHAHA *berangan*
Otak dia pandai gila dalam mikro & makro ekonomi !
Tanya je dia anything in numbers ,for sure she can answer !
Dalam class ,everyday dia kena buli dgn kitorang . Pity her !
Dia duduk depan aku dalam class so evry minutes aku akan kacau2 dia lalalala
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg Mila :*

Tiap tiap hari aku jumpa mereka ,tiap tiap hari aku gelak mcm org gila dgn diorang tiap tiap hari ada cerita baru and tiap tiap hari kitorang buli Mr Wong! hahahahahaha :p

Saya sayang merekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
Kami berenam ada impian dan kisah masing2 , doakan kami berjaya je dalam stpm tahun ni?
Orang cakap stpm susah la ,itu lah inilah ,tapi yang mengerti semua itu .. K.A.M.I 
Dan org yg ambil stpm mcm kami ! ;)

Mesti pelik asl la kelas diorang ni sikit sangat student ? kan?
Yeapssss its for real ! Hanya kami berenam ! 
Eh forgot! Our friends ! 'kelabu' !!!!!!!! HAHAHAHAHAHA 

Okay la nak makan ,lapar 
Kbyee
xo,pink

NotaPink : Kita tunggu saja........ ;)

4 comments:

syuhadahazli said...

Eh , ada lagi sorang kau tak mention . Lol :D

pink said...

@syue : hahaha kelabu ke ? tkyh mention die tuuuuu :p

Amiirah-Cassan said...

awww i bet your friends will be touched for such sweet words :) hehehe Appreciate your friends k darl ? ^___^

pink said...

@Amiirah : heee is it ? Yaaa will do :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...