Friday, December 30, 2011

Assalamualaikum

Hi korang ! Lama tak nampak aku kan ? Ada orang baca lagi ke blog ni ? *ececeh
Boochakkkk! hahaha apa kena dgn aku pun aku taktau ,entry mula je dah mengada #kisah?
Lama gila kot aku tak buat entry panjang ,yela aku ada cerita sedih lagi sadis . Nak tau ? Ala taknak tau pun aku nak story jugak lalala
Lappy aku kena format weh...... Habis punah semua memories dalam tu .... Gambar2....Note2..and etc...
Ya Allah aku rasa frust gila kot tapi simpan je dalam hati,senyum je ^_^
Yela nak buat mcm mana kan... So now aku lebih berhati2 takmau save pic dkt lappy ,especially pic2 or moment2 yg best takut jadi mcm dulu la :( huwaaaaaaaaa
Okay stop.

So this entry aku nak story masa aku pergi Langkawi hihi
Aku pergi Langkawi naik kereta api senandung malam tu... Best weh ! Aku rasa best gila kot .. hahaha lebih2 aku dapat satu gerabak dgn mamat2 and minah2 korea.Mula lah muka aku menempel senyum2 then sibuk jerit 'daebak daebak' hahahahaha aku rasa mesti diorang rasa pelik dgn aku kikiki

This time pergi tk ramai ,fams aku teman nenek and atuk je teehee
Naik kereta api pukul 9.50 malam sampai dalam pukul 8lebih jugak la. Act boleh sampai awal lagi ntah kenapa hari tu lambat sikit.. Biarlah janji selamat kan kan ? :)

Jom layan gambar..hek hek lama kan itew tak share gambar dgn uols lolololo :p

Heee candid ! :p Dkt Langkawi kitorang save bajet sikit cuz stay my uncle's house ^^

Yayyy! Ni baru sikit belum campur dgn uncle auntie aku yg lain huahua :p Btw thanks Nchek's fams cuz jadi pemandu pelancong kitorg dkt Langkawi utk kali ke2 ! :B

Tehee ingat senang ke nak dukung budak comel Soffea tu ? At 1st dia tkmau kot dgn org except her parents la ,pujuk memujuk dia nak juga and now dia dah kenal aku and call me kaaakaak! hihi <3


Act dia taknak pgg tgn tau ,tapi gila apa aku nak lepaskan dia jalan kat situ dah la bawah air..Bagai ni.. hek hek

Heeee aku suka gambar ni ,taktau kenapa hahahahaha -,-
Takkan lah aku gila nak pejam mata kepit budak kecik dkt atas jambatan kan? Haa ni semua gara2 mamat2 dkt belakang aku tu ,ada ke diorang jalan dgn sengaja goyang2 kan like seriously aku dah nak terhumban dkt bawah tu ... grrrr nasib comel.. kikiki 

Tehee disebabkan budak kecik tu ke sana ke sini ,mama dia pun letak paksa dalam stroller :p

Then lepak tepi dataran Helang tu.. Wah lawanya..Subhanallah !

Huwarghhhhhhhhhhhhh *bunyihelang* :p

My lovely grandpa ! <3 

Time nak hantar abah balik cuz abah balik awal than us .... Haa yg sorg laki tu cousie aku blah abah. Dia polis dkt Langkawi hek hek hek 

Okay ..cukuplah dgn2 gambar2 yg aku sertakan ni hehehe

Kali ni aku pergi Langkawi tak teruja sangat ler hihi 
Tunggu akan datang ,weehooo ramai akan menyerang Langkawi lalala InsyaAllah :)
Yg buat aku teruja ialah 2nd time naik kereta api then ada katil lagi dalam gerabak *jakun*
Hohoho 
Pendapat aku...If nak seronok beronok ronok dgn fams or kawan2 better naik kereta api kot...If kawan2 or fams korang ramai so satu gerabak tu korg punya je,partayyyy yo! :p
Tadi saja godek website KTM then nak share dgn korang hihi :)

Haaa ni la yg aku maksudkan boleh tidur semua hihi ,aku amik yg ni! Sebab nak try kabin punya tapi dah fully booked T_T

Yg ni dalam kabin but kelas 2 :) Okay la kot hehe

Yg ni more selesa aku rasa :) 

Haaa aku pun taktau ada koc yg mcm ni ,mcm best jeee hikhok

.......Yg ni lagilah aku terkejut! O.O serious tak percaya ....

Haaaa amcm ada rasa nak naik kereta api tak? Hik hik 
Harga tiket aku rasa lebih kurang bas je kot..If nak koc boleh tidur maybe lebih sikit la than bus ... :) 
So jom jom kita naik kereta api... huahuahua KTM kena bayar aku ni,promote kemain :p

Okay cukup kot entry panjang ni hihi .. Aku tgh2 mood happy cuz baru layan RM epi 74 huahua gary oppa! <3
Okay dah dah hiwhiw ,Sampai sini saja kita kongsi2 cerita ,dah lama kot tak bw blog korg hiwhiw 
Kbaiiiiiii *lambai2tangan* Selamat Malam 

xo,pink

NotaPink: 2012... mungkinkah? Hehehehehe lalalala

4 comments:

Gua said...

weeee, langkawi. hopefully plan tahun depan nak pergi langkawi jadilahh. hehe. Happy new year :)

Ali Power said...

name saye ali.hihi
amboi sonoknye holiday

pink said...

Gua : Heee insyaAllah jadi ;) Happy New Yera too! ^^

pink said...

Ali : Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lama tak nampakkkkkkkkkkkkkkkkk :p heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...