Friday, October 28, 2011

Explorace

Assalamualaikum korang ! Helloooo yaalsss ! Welcome to Malaysia ! *gulp kenapa dengan aku ni?
Soooo seperti yang dijanjikan entry demi entry akan menyusul! Yo!

Title explorace kan so explorace ah.. hihi
Actually explorace ni pun dah lama ,tak lama sangat la kan tapi aku tak ingat tarikh *peace* banyak makan semut ni!
Explorace ni untuk semua f6 kat KL saja :) but aku tak rasa semua KL terlibat :B
Aku memang suka xtvt yang berlari2 ni hihi

Here we goes!
Mr.Wong yang bawak kitorang dekat Bukit Kiara.
Naik kereta dia and buli mr wong! :p Biasala Mr.Wong always jadi mangsa buli but we still love him ! lalala

Sampai2 je kitorang antara sekolah terawal yang datang .. syabas syabas ! -_-
F6 from TTDI yg anjurkan explorace ni ,nxt time anjurkan la lagi :)

Game start around 9.30 tak silap aku and ada 12 group kot ! *banyak makan semut
Lari sana sini terkinja sana sini lompat sana sini minum air kelapa satu buah tu and paling power aku yang potong buah kelapa tu guna parang then minum okay! Wuuuu wuuuuu *ombak tangan* :p

Jom cerita dengan gambar !

Masa baru sampai ! Muka aku yang tak cukup tidur :/

Semua baru nak warm up hiwhiw

Ecececeh (Y) Bersenam bagus untuk kesihatan 

Ready nak lawan puteri puteri dari MGS? #tddmka HAHAHAHA

Okay before tu buat muka ganas dulu grr grrr aum aummmm -_- 

HAHAHA i love this picture weh! Aku hyper sangat -_-

Ni salah satu game kena buat tau -_- check point kat sini sumpah aku rasa macam penat gila huhu 

See? Told u aight? Aku and puvini bersantai seketika muahaha

Haaaaaaaaaaaaa part ni mula2 je best sebab abang tu tak bagitau ada ikan keli dalam kolam ni ! Jap check point kat sini kita kena tangkap ikan banyak2 :p

Bila aku tau ada ikan keli and suddenly ikan keli tu muncul timbul depan aku ,aku apa lagi dah tak cover suara ah terus panjat tembok tepi tu hihihi kisah pulak aku kan orang nak cakap apa ? :p 

Okay ni check point paling aku suka hihi wall climbing! Rock baby rock :p

Time ni aku ada terlepas kejap hampir jatuh but alhamdulillah tangan aku sempat capai! :)

And ya finally Alhamdulillah aku sampai! Hihi For d 1st time aku naik yang tinggi liddis :p And I love it !

Lepas lari2 comel hantar file semua dekat pengadil ,kami pun menggila la ! Jump jump baby ! 

Selama 18 tahun aku hidup ,aku baru tau buat tangan macam ni seriously .. korang tau? :p

Terlebih cahaya gambar ni ! Hahaha dengan muka tak malu baring dekat bawah langit :p 

Auchak buchak I found you ! In ur dreams ! :p

Heeee candid pics and i love it! :)

Okay dah dah share pics ...
Balik tu penat gilaaaaaa tahap max ! :/
Esok tu macro ! Haaa kau rasa apa terjadi? lalala
But I've enjoyed it!
Nxt year for sure tk dpt join sebab lower join pulak kan :( hikhok

K baiiii yallsss
xo,pink
Eh jap nak share gambar satu lagi ! Kawan baru saya !

Haha Hii my name is ......... LALALA kbai :p

NotaPink: Aku seronok menjadi diri aku sendiri , kamu semua ? :)

3 comments:

onie said...

rindunya activity extreme gini T_T

pink said...

@onie : hihi sangat lah best kan!

Mra Mastura said...

best seyh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...