Saturday, August 27, 2011

Tengah malam

Eh gorgeous la sunglass mcm gambar atas ni *peace*
Kalau dpt ni mau lompat lompat bintang aku huehue 

Hari ni tak buat apa pun.
Kemas bilik aku yang berserabut dengan buku ceh konon rajin lehteww bla bla and bla..
Then ingat nak cat but abah kata esok lah ,lusa ke then mmg tak sempat lah nak raya dah kan hihi
Aku pun pungg pangg pungg panggg bersih kan cermin ,susun baju berterabur dalam almari huahuahua ,vakum carpet and tukar cadar semua peh semangat la pulek :p
Then petang pergi bazar dgn Hariz and Fakhrul :)
Senyum senyum yang lain tak balik lagi hihi
Kalau dah berjumpa,bazar tu jauh mcm mana pun tak terasa sebab banyak cerita yang nak kongsi kan kan :')
Seriously aku rindu Senyum :)
And ya ada something happened la actually but aku tak tau boleh cerita dalam blog or tak..
I think nnt la..
Sedih je and risau tadi kan kan :( Hariz lagi lah huhu





Heeee :')

Kegembiraan dan kesenangan kita kongsi sama sama, kesedihan dan kesusahan kita kongsi sama sama juga :)

Ngantuk sangat pulakk hehehe
Kbaiii korang !
Take care

xo,pink

NotaPink:Bila saat saat akhir ramadhan ni..aku teringat dan sedih :(

7 comments:

Kumbang Jingga said...

pic yg cantik..hehe

Umie Artoqiemie said...

selamat tidur

pink said...

Kumbang Jingga : niceee kan ;)

pink said...

Umie : Selamat too ;)

UYC said...

uiyoooooo spekkk love agagagaa

syasya said...

betul tu..Allah xkan uji kite kalau kite x mampu =) be strong! selamat raye =)

enyheartsdiamond said...

i adore the sunglass too ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...