Wednesday, July 13, 2011

Growing up

Assalamualaikum,Hi kawan kawan sekalian
Ye aku kipas susah mati HARRY POTTER.
Aku membesar bersama sama sekuel sekuel filem terhebat #for me
So for the 2nd part takkan taknak tgk.
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wajib tgk movie ni!
Oh Harry Potter ,lepas ni awak takde sudah tskk tskk
Rasa sedih menyelubungi sebab tak dapat nak jelaskan,siapa follow sekuel ni mesti faham apa yang aku rasakan ke aku sorang je perasaan terlebih #Hahahaha :p

Anyoyoyo omel omel mereka kan ! 

Okay baiiii siapa nak tgk HP ? Jom jom ! 
Tc peeps 
xo,pink

5 comments:

enyheartsdiamond said...

huhu! yg lepas punya pun terlepas nak tengok.. cmne nak faham kalau tengok yg ni sobs :|

Mra Mastura said...

die hard fan HP!
hafal buku dy x? =P

happy watching HP. jgn buat akak jeles aa

pink said...

Sys Eny : heee takpe2 boleh je kalau nk tgk hehehe

pink said...

Kak Mra : hehe buku die hbs semua baca tp tk ingat huahuahua :P
Thankss akk ! hehe

Iez Potter! XD said...

ngeeeee..... waaa..... dah tmbah collection peminat HP...... wahhh...
MINAT gilee kat citer tuu...

p/s: Priori Incantatem.. cune teke.. mantera apee tuu..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...