Sunday, June 26, 2011

Perempuan itu

Assalamualaikum semua and Hi
Wah lama aku tak blogwalking and update blog kan?
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaa salahkan berukbengg tuh! Mencik mencik

Takpe takpe aku tunggu sebulan ,kalau line still teruk aku tukar and larik kepada jenama yang lain hihi

Wah jap nak tiup tiup blog ni *fuhhhh fuhhhhh

Now,aku berada dalam suasana yang betul betul berlainan dari aku
Lain dari sebelum sebelum ini
Lain gilaaaaaaaaaaaaaa waaaaaaa cakap lu

Seperti yang korang tahu I took form6 ,aite?
Then aku tukar sekolah muehehe :B
And i got MGS .
Okay MGS tu means Methodist Girl's School.
Apa yang lain?

Dari tadika sampai form5 aku sekolah campur
Tiba tiba hambek form 6 aku sekolah yang dimana bila aku toleh mana mana aku hanya nampak pony tail style or tudung haha seems weirdooo for me but bukan masalah besar pun :p *mengada lebih aku ni

Yeah sekolah perempuan best lah
Takde lah nak gatal gatal bagai hahaha
Nak labelkan siapa handsome and siapa top guy semua kan

Boleh la ,alaaaaaa tujuan aku pun belajar kan
Ambik STPM bhai mana boleh main main tsk tsk
Takut tao tapi yeah its my choice and I'll do it
InsyaAllah semua akan berjalan lancar atas kehendakNya :)

Classmate ? Okay la ngam dengan aku
Haha kalau aku bagitao pun rasa keh-lah-kar lah broo
In my class only have 5people including me haha
Mmg takleh nak tidur membuta or tak focus lah
Sebab memang akan nampak punya kesalahan walaupun kecik!
Aigooooooooooo

Assignment and presentation peh takyah cakap
Berlambak bhai
Fav subj aku buat masa ni ialah Pengajian Am *winkssssss

Nantilah bila berukbengg saya dah okay,saya tinggalkan jejak dekat blog blog anda yang lain ye ?

Peace peace saya suka makan icecream nyummm nyumm #Apakah

Okay nak tidoooooooo kbai

Tc peeps xo,pink

7 comments:

Umie Nadhirah said...

waaa,,
sekolah semua perempuan, best lah :D

goodluck, ^__^

pink said...

Umie : waaaaaaaaa tak best =='
hahaha thanks! ;)

enyheartsdiamond said...

budak2 sekolah perempuan semua hot kan? :)

Nurul Mazni said...

ambik form 6 yer?? ape2 pun gud luck ye syg.. jgn main2 tau.. form 6 is a crucial.. onces u fail, u will regret to ever start from the first. but remember, anything u do, dont ever give up... muaaahh!!

pink said...

Sys Eny : haha takde makna la sys :)

pink said...

Kak Maz : Yeah amik f6 huuu ,thanks akk! InsyaAllah mira takmo main2 :)

syue said...

Good luck Form 6 :D All girls' school best apaa. Takde nak control comelzzzz depan lelaki xD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...