Saturday, June 11, 2011

Kakak rindu :(

Assalamualaikum and Hi korang.

Humphh,semalam aku pergi rumah nenek dengan mama..
Pastu masuk2 je nenek cakap Cicikk dah mati.
Aku mcm terkesima haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O
Huwaaa huwaaaaaaaaaaa kelmarin aku datang dia main main dengan aku tu semua last ke :'(
Sobsss
Cicikk ,kakak rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sangatttt :'(

Aku suka kacau cicikkk ni,dia ni jantan and playboy sikitlah and sangat bajet kachak lehteww huhu
Kadang kadang tu Ciciikk ni ada perangai lain macam sikit.Kau goyang2 kaki and lari je cicikk boleh kejar kau satu rumah sampai dapat kaki kau.
Rinduuu ohh nnt nak main2 mcm tu dengan dia :(
Cicikk adalah kucing yang sangat A G R E S I F okay! :(

Nenek cakap Cicikk mati accident :(
Nasib baik atuk jumpa dia masa naik motor.

Sobs sobss masa aku sampai Cicikk dah ditanam :(
Aku diam je lah.
Cover okay je.Dalam hati sebak oh! 
Time nenek cakap dengan aku pon,nenek mcm dah sebak huwaaaa sedih tskk tskk

Cicikk tu kucing muda lagi..

Nih time masa mula mula dia masuk family kami :') Keciiikkkk kan kan !

Nampak tu Edward Cullen :') Time tu aku sorang je panggil dia Edward huuuuu T.T

Favourito pose :')

Dalam kenangan :') 

Sedih plak time aku create entry ni :(
Rasa rinduuu sangat !
Takpe la,dah masa kau kan Cicikkkk.
Takde dah aku nak jerit2 nama kau bila aku sampai rumah nenek.hurmm :'(

Semoga Cicikk tenang kat sana..
AL FATIHAH ..

Kat rumah nenek ada dua ekor kucing,satu Cicikk ,satu lagi Abu.
So skg hanya tinggal Abu yang sudah tua kertu itu huhu.
Abu pon Abu lah :')

Okay korang,entry ini diiring mood bercampur baur huhu
Take care dearies!

Byeeeeeeeeee
xo,pink

NotaPink:P e r c a y a ! Satu hari nanti!

6 comments:

syrupmasin said...

waa..comel kucing :)

pink said...

huhuu comel kan kan :(

Apple said...

OMG
Comel gila. :O

pink said...

Apple : kan kan :( sobss

pink said...
This comment has been removed by the author.
enyheartsdiamond said...

sebijik macam melody saya :')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...