Saturday, May 7, 2011

Rezeki..

Assalamualaikum semua! :D Heeee

Aha mesti ramai dak2 lepasan SPM tgh happy dapat result UPU kan kan :D
Ada yang sedih and happy lah kan..

Aku? Hurmm aku tak dapat sobs :(
Uwaaaaaaaa.Sedih okay.Fullstop.
Siapa yang ada kat tempat aku mesti faham kan kan :(

Aku speechless depan lappy that time.
Mula2 rasa macam kenapa aku tak dapat..
Aku pilih course semua yang setaraf semua... :(
Jealous tahu bila tgk kawan sana sini ramai dapat :(
Takpe2 aku happy untuk diorang juga! :D

Dgr mama punya nasihat buat aku rasa ... Okay bukan rezeki aku kot.hurmm
Now aku punya mood dah okay KOT hehehe
Aku ada buat rayuan hope aku dapat :D Hopefully !
Buat sementara aku pergi Form6 dulu.
Jadi budak sekolah balik.Cessss = ='
Sabar.... Kita kena ada strategy kan kan?

Siapa siapa yang dapat congrats kat korang okay! :D Chaiyo2 !pssttt AYUUUU and AZIROH ..jangan lupaaa aku kat sini :'( wuwuwuu
Siapa siapa yang tak dapat jangan keciwaaa..
Jangan fikir masa depan dah gelap...
Banyak cara..
*motivasi dekat myself jugak.

Banyakkan berdoa and buat solat hajat ^_^
Huhu..

Okay lah korang entry pendek je..
Byebyeeeeeeeeeeeeee ^_^

Take care
xo,pink

Eh aku dapat rezeki lain!

THANKS NUFFNANG!!!
Aku dapat dua Buffered Earning! Hehehe yeayyyy! Suka suka suka muah muah NUFFNANG! I LOVEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :D


THANKS CADBURY ! MEH2 MAKAN CHOCOLATE BANYAK2 NYUMMEYHHH! 
THANKSSS TO MAXIS! :D

MUAH MUAH <3

16 comments:

Saybee said...

name saye Adekkkk :)
HAHAHAHA *tetibe =='

sysss, sokay laaa.
tak semestinyee tak dapat further studies dekat mane2 ipta or ipts means kite tak berjaya kannn? ALLAH saje jea nak uji syss niehh :)

sambongg jea form6 duluu. tambah ilmu lagikkkk! ^^

GR said...

tak apa, tunggu rayuan pula. hehehe

nanti dah dapat banyak hasil bolehlah belanja eh :P

NAZIRAH MOKHTAR said...

X mo sedey2 . Form6 is better . Aku masuk form6 rase peluang tu lagi cerah . Ko akan jadi lebey mature and tahu ape nak buat lepas tu . Even yg x bes nyer kene pakai baju skola lg . Hu3 ... its ok .

pink said...

Adek : hehe buat lawak plakk :P

yeahhh sys pon fikir mcm tu.Thanksss dek :)

yeahh tambah ilmu lagikkk :D chaiyo3 :D

pink said...

GR : yeapp tnggu rayuan hehehe
insyaAllah :D

pink said...

Nazirah: Huuu yeahh thanksss kawan !Nnt pape aku tnye kau kay :D hehehe chaiyo2 upper6!

Redbloodsnow said...

Eeee bestnya dpt BE. zie dh 2 bulan lebih takde :( lom rezeki lg kot

pink said...

Redbloodsnow : heeee takpe2 sys dah banyak dpt before ne kan :)

Arief Arf said...

so nanti dah cashout boleh buat kenduri besar! X)

Farhan Zulhusmi said...

sabar erk...xde rezeki tu...
mungkin ada rezeki laen...kan??
InsyaAllah...amin.......

Amni said...

wahhhh.. dapat BE... amni tak pernah lagi... huhu... sebab baru letak kot....

dear, kalu tak dapat kat situ, boleh mintak kat lain dear.. insha allah ada rezeki kat mana2.. chill ya!

enyheartsdiamond said...

pink sayang, rezeki ada di mana-mana saja.. myb pink dpt ambilan kedua ke nanti.. Insya-Allah :D

enyheartsdiamond said...

pink sayang, rezeki ada di mana2 :)) belajar kat mana-mana pun sama :)

pink said...

Arief : Heee InsyaAllah :)

pink said...

Amni :yeahh thats right ;) thanks btw :)

pink said...

Sys Eny : huuuu thanks my dear sys :D
Betol2 mana2 pon sama ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...