Thursday, May 5, 2011

Cheerful and Joyful

Assalamualaikum and Hi semua *senyum panjang*
Haaa kan kan dekat entry before neh aku ada cakap nntkan update entry yg berturut2 ?so lepas ni aku akan update and update InsyaAllah hehehe

Semalam semalam ...
4May ...
Ada apa? :O
Apa? Haaa?
Mencik la teka teki mcm neh.
Okay aku akan bagitahu dekat hujung entry lalala*gedik gila*

Semalam me and my gang 'SENYUM' ke suatu tempat.Mana?

SUNWAY LAGOON! yeayyyyyyy !
Lama dah kitorang plan tao.Kira plan paling utama lah then finally kitorang sampai bersama2 *ayat aku = ='
Okay pagi2 dah call sana sini sebab ada prob then ttbe okay Alhamdulillah :)
Lepas tu kitorang siap2 gath point macam biasa dekat rumah Emara.
Then breakfast dekat kedai mamak favourite sambil tunggu apes dari hosp tgk her new niece.Congrats apes eh Cik Din hahaha :P

Around 10++ la kitorang gerak yeayyy suka suka hati senang hati ! :D
Sampai cari parking semua,beli ticket,beli locker's coins,tuka baju and yaaaaaaaa lets partayyy ! Hehehe
Okay dari aku bebel macam apa kan kan apa kata aku biarkan gambar yang bercerita .....


 Yeahhh sampai! Muka excited ^_^

 Semua tak mandi sebab nak mandi kat Sunway Lagoon! *Cerita sebenar* HAHAHAHA :P *tipu je lah :P

Dah beli ticket sooooo apa lagi macam biasa gambar-wajib! :P

Gambar time mandi satu je ada tu pon sebab aku and ayu comel! Hahahaha ehh sebab we are lucky ^_^

Peaceeeeeeeeeeee! Hahaha time neh nasib tak slide sampai tercampak kat bawah muehehe :P

Haaa kira semua lah kitorang main ! Heee cuma pantai je tak dapat sebab tgh renovation.sobs

 Time dekat amusement park kan kan pehhh naik yang kapal tu kan.Sobs aku rasa macam nak nangis wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Takot and GILAAAA lah! Terjerit2 lah aku! Dulu kat TS pon ada main gak pusing 360 darjah ni then semalam main lagi.Lepas ni taknak main dah.sekian.
Yang lain bagi aku tak takot sangat but enjoy ! Roller coaster dia cuma rasa takot dalam perut je lah = ='
Apekah? hahaha Best gila jerit2 terlolong semalam.Lepas siot !Lepas apa? Hahaha feeling lah bak kata Cik Ayu syg :P

Okay berbalik pada gambar2.
Ni gambar time nak balik.Jalan2 dalam Sunway Lagoon tu and nak rasa jugak naik jambatan tu lalala ~

Mereka selepas bersih dari klorin hahah :P

 Muka muka selepas mandi bersih.Hehehe

Muka muka keletihan selepas puas menari dalam air.Muehehehe :B

Muka abg abg kita yang fresh and kepenatan hehehe 

Muka lepas mandi air tanpa klorin.Hehehe

 Nampak tak muka mereka penat? Jelas terpancar.Hehehee

 Dua orang ni yang tak reti reti penat.Hahaha ^_^

 Tgk gap kitorang jalan.Jauh kan kan? Penat lah ! Time ni nak g jambatan gantung tu! :D

 Penat wehhhhh! SERIOUS ! Naik pon lemah longlai sobs.

 Sempat sempat snap snap! :D

 Finally... We are arrived! :D

Hehehe Hariz cuaksss gilaaaaaa and aku tarik2 dia :P Haha tgk Ayu kat sblah pon cuak cuak comel tuu :P Heeee kalau taknak gayat jangan tgk bawah jeee haha kalau tgk bawah aku pon huahuahua = ='

Heeee Jijan yang dalam hati cuakkk tuuu! :P Slow slow wehh jalan yang belakang tu :D

Huahuahua my fav pic! Perasan tak Emara ,Iman and Hariz pegang berpaut2 dekat beg Fakhrul? Heeee comel je korang gayat ! :D

Chakkkkkkk! Yeihaaaaaa :D

Hehehe menggila dekat tgh2 jambatan gantung.

Nak buat rekod ! Siap duduk tao! :D Tgk 3 abg kat depan tu :P hikkks

Bukan itu sahaja,kami membuat rekod u jump i jump dekat jambatan gantung nih hahaha :P

Siapa tak nampak aku? :O Haaa mmg lah kena pergi check mata :P Fakhrul tu kenapaaa ntah :P

Hahaha hambekkk over takkk ! but maintain comel kami kan kan? :P *pehrahsanggg la lu :P

Sudah sampai di penghujung terus terduduk kepenatan *lap peluh* hehehe

Time neh act kan kaki nih dah gilaaa penat but still gedik nak bergambar :D Bye bye SL ! :D

Otw mencari sesuap nasi! Waaaaa time neh plak gila kebulur :O

See masa cari makanan tu sempat yang lain window shopping sampai burn and hariz duduk kat luar hehehe :P

 Ayuuuu sempat pose tao! Cuteee hehehe :D

Then finally kami buat pilihan nak makan KFC lalala sebab ada nasi ayam nak nasi nak nasi wuwuwuwu! >.<

Gambar masa makan takde sebab semua tgh kusyukkkk....makan.Serious buat 15minit pertama aku rasa kelakar sebab semua org diam je makan.Lapar je semua heheheh.Pastu mula lah potpetpotpet balik :P

Okay tamatlah cerita ! The end... 

Eh hahahaha :P Cuba korang scroll balik ats then aku ada cerita about 4may kan kan?

Ahaaaaaaaaa cepat cepat nyanyi lagu birthday for me ! Hehehe semalam my bday lah! :D

Kita show off gambar lagi hehehe :P

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saya terharu tao tao! Saya mmg nak sangat purse tu! >.<
Okay before tu patutlah ayu pelik suruh aku tukar tempat = =' kenapakah? 

Ttbe time aku tgh melanguk mereka keluarkan beg roxy ni then nyanyi bday song for me hehehe malu aii tao org depan aii tgk :P hikkkks aii hanya mampu tersengihhhhh teheee :D

Masih terharuuuu lagik!>.< Thanksss korggg !Thanks sangat! Muahhhhhhhhhhhhhhhh kiri kanan ! ^_^

Time neh tengah gossip2 cakap haaaaaaaaaaa patutlah korang korang semua tak wish aku tgh malam tadikkk! >.< aku dah sentappp tao! ingatkan korang lupa sebab excited sangat nak pergi Sunway Lagoon.sobs.Tak sangka korang ingat act.heeee Sayang korang gila GILA gila lah! hehehe

To SENYUM : Thanksssssssssssss for the present!I love it soooo muchios! Aku akan jaga elok2 !Kenangan tuuu :') Muah muah! Group hug! Hehehehe :P


Kepada siapa siapa yang wish aku through SMS,FB,CALL or apa apa je lah kan kan.
Terima kasih sangat sangat tao!Aku hargai ! :D
THANKSSSSSSS SOOOO MUCH! ^_^

Okay now im officially 8teen !Still muda lagikk :P heee

Okay dah panjang sangat entry aku this time.Hee
Byeeeee dearies ! Take care okay?

xo,pink

6 comments:

s.u.h.a said...

comel jah kawan2 kamu surprise kan kamu :)

pink said...

hehehe comel2 kann ^_^

yusuf@yusaki said...

La g jalan.. X ajak.. hehe :P

Cyda Crush said...

myra syg........ happy belated befday!........ happy nyer dye ea! best kot!

pink said...

Yusuf : ==' kau kua pon tak ajak aku :P weksss

pink said...

Cyda : thanksss dear :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...