Thursday, April 14, 2011

Tak boleh patah balik

Assalamualaikum and wassup!?



Baca entry ni sambil dengar lagu ats nih okay.Baru feeling lebih.serious.Kbai


Bila bukak balik album lama tu kan terbukak pulak album waktu muda muda dulu hik hik >.<
Err i mean time sekolah lah.Haha now still muda lagik hookay.
So bila dah bukak apa kata kita geledah sekali kan haaaaaaaa
Sedihh wehh sedihhh wuwuwu :'(
Rinduuuuuuuuuuuuuuuuu! Nak sekolah balik and nak budak2 class aku and class kitorang yang duluuu!
Sebak okay bila tgk balik ! Ishhh


Tu lah bila kecik2 gataii nak besar konon nak kerja dapat duit semua kan?!
Bila dah besar tuaaa ,haaaaaaa haambekk kau ingat kerja tu senang? = ='
Serious aku rela sekolah than kerja.Mmg la kerja fun semua tapi penat tahu.Baru rasa susah org tua cari rezeki untuk kita.
Tapi nak buat mcm mana? Lumrah dunia.Manusia mmg tak pernah puas dgn kehidupan.Uishh ayat gwa #mengancam

Okay pic glamour zaman kegemilangan.Uhuk uhuk tgk lah pemegang cardbod tu! Wkaka = ='
Meh meh cerita pasal pic nih ,disebabkan jadual class 5sc2 selalu tukar tukar sampai berapa banyak aku salin jadual en okay tu semua cerita panas je lebih HAHAHA Kira konon sweet memoliii aa jadual nih weh :( Sekarang tiap2 mlm aku kemas jadual apa? Jadual online pukul berapa semua ke catuan makanan? T_T
Rinndduuuu nak kemas and susun jadual! wuwuwuwuuuu

Okay bukan nak tayang muka muka sahabat dalam ni ,tapi nak tayang zink ke apa panggil dia kan kat belakang tu.Haaaa class korang hado? Non hadoooo puihh #riak
Class aku mmg unik sebab macam rumah kedai hahaha tapi en en unik unik tu lah aku rinduuuuuu wooooi :(
Eh nampak tak budak tudung yang tengah pegang pen biru tu? Imishhhhyouuu Dayang :( Diaaa dah pindah Melaka.Last jumpaaaa masa main badminton sama sama kot.hukkk

Haaaaaaaaaa class kitorang sikit je ahli die.Yg bajet2 pose tu :P Penolong kesayangan ! Hikk rinduuu nak tgk class semua lah! Rinduuu tempat duduk aku! :(

Renduuuuuuuu nak pose pose dalam class ! :( Tu cikguuu comel2 sekali iaitu Cikgu Lily :D

Haaaaaaaa time nih awl2 kemunculan gadis2 mcm kami nih! Bajet nak SNSD je huahuaaaa :D But tutp litup punyaaaa lah ! Hoihh rinduuu nak gedik dengan kauorang! :(

Haaaaaaaa nih time sukan tahunan sekolah! Wahhh lagi gwa rinduuu nak kawad ,olahraga haaaa sumpah semua tu kenanganyangtakdapatkulupakan #over aku?


Okay yang ini dengan team2 pengawas .Kitorang team sketsa .Besttt! Kenangan tak masuk class berlatih huahua best indah semua lah.Pon boleh merapatkan hubungan lalala~ Yg pose bersama kaca mata dekat belakang tu jadi guru besar hihihi

Kami gemar bersukan! Lihatlah! #riak-lagi Wahhh lama tak main badminton bersama2 ,tak jerit sama-sama ,tak penat sama-sama .

Merahh menyalaaaaa nyahh! Haaa rindu nak sakitkan tgn sama sama ! Hahaa time nih konon masuk semua acara lah padahal baru belajar :P

Haaaaaaaaaaaaaa sikit je nak kasik ucapan : Kitorang cool! :D Muehehe
Time hari Usahawan .Hasilnya ? Dalam majalah sekolah lah beb :P #riak-lebih

Yeahhh friendship between us :D Ni baru separuh class :P yg lain ntah kemanaaaaaa :P

Kami gemar upacara makan makan! Hahaha serious gwa cakap ,time nih nampak sangat kemanisan persahabatan bdk2 class kita kan kan? :') Auwwwwww terharuu tak?! hahaha

Rinduuu dengan uniform sekolah saya .Walaupon sekolah saya tak glamour macam sekolah awak awak .Takpe saya tak kisah .Sekolah saya sekolah yang unik .Tak percaya? Sila percaya okay #amaran

Haaa sekolah kita suka bawak jalan2 melawat sekolah lain mcm diatas.Buat kami cemburu dengan kecantiksskan sekolah mereka. #hampeh T.T

Haaa kan dah kata kami mmg suka makan . Tgk2 ! Bila wehh nak kumpul mcm nih lagik? Nnt semua dah busy belajar kalau ada rezeki.InsyaAllah :)

Hurmm ni bila ingat kembali ,sedihh wuwuwu .Sayang kot dengan pasukan nasyid SMKSB .Rinduuu nak nyanyi ,berlatih ,memekak ,gossip!hahahaha :P Junior2ku buat yg terbaik ye PPDA ths year :D #wasiat

Kami mmg muka tak malu tangkap gambar dekat halam rumah org.Eh rumah cikgu okay :P Bila nak g raya ramai2 lagikkkkkkkkkkkk ?? :(

Masa solat hajat :') Kita paling over kan alah penyambut tetamu lah katakan >.< #aku riak sangat ke? HAHAHA
Rinduuuuuuuuu !


Tgk dah sebak dah :( Sobss
Biasalah perasaan seorang wanita mmg cenggini.
Wehh korang 5sc2 ,aku rindu la hoii.Korg tak rindu ke?


Hahaha sorry la gedik je nak refresh minda ni :')
Kita kawan sampai bila2 yeaa!
Eh japp act aku create entry ni about sekolah.
Haaa korang yang masih bersekolah ,pergi cepat hargai zaman kegemilangan eh zaman persekolahan ! :D
Tu semua kenangan aku.Kenangan tetap kenangan :) Antara manis ataupon pahit. ^^


Okay sampai sini.
Lain kali update lagi.
Jaga diri.
Tataaa tutuu tiiii tii.


xo,pink







12 comments:

ayu said...

miraaaaaaaaaaaaaa. sedihhhh.
huk hukss :'(
rinduuuuuuuuuuuu.

Mra Mastura said...

kan kan da cakap, confirm rindu nye..
dah macam twitter dah bace ade #segala .. hehe

pink said...

Ayu : kan kan aku pon sedih :(

pink said...

Kak Mra : huk huuk renduuu oh .hahaha yeahh penangan twitter :P

Natea Veila said...

Hello Sweetie ..

Feel free to visit us yeah at http://momoeyes.blogspot.com/

100% GENUINE CIRCLE LENS IMPORTED FROM KOREA!! -ALL READY STOCK YEAH! =D

ayanuts said...

btl2...blaja lg best dr kerja

pink said...

Natea : Haluuuuuuuuuu :D

pink said...

ayatnuts : kan kan :')

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Khuzrin Kamarudin said...

manis je entry ni.. :)

pink said...

Khuzrin : heee manis ? dapat rasa ke? :P haha *kidding

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...