Saturday, April 23, 2011

Keluarga

Assalamualaikum and Hi korang!
Lama tak jumpa kan? *poyo-gila


Aku update tengah malam sebab aku ada idea. #konon
Tadik aku kerja err maksud tadi tu semalam la 22april
Aku tengok gelagat orang ramai yang menunggu ketibaan bus semua.
Macam macam ragam.
Ada yang menangis sebab nak berjauhan dengan family KOT.
Ada yang tak lepas2 peluk dengan BF or husband sebab kena berjauhan KOT.
Lepas tu kan ada satu hari tu aku terlihat adegan depan mata.
Ada tu lelaki dah besar or senang cakap nampak matang dan bekerjaya tapi alahai so sweet bila dia nak pergi naik bus tu kan,dia salam his mum and dad.
Then dia kiss dua dua belah pipi ibu and ayahnya.Lepas tu dia hug pulak.Depan orang ramai okay! Haaaaaaaa aku terpaku sebab nampak gila hormat dia kat situ and dia tak kisah pon orang nak labelkan dia apa.Contoh mesti ada orang cakap.

'Manjaaaa gila mamat nih!' - aku ngaku aa aku yg cakap cenggini :P
'Huyoooooooooooooooooo' :O
'Nyahh ke apa?' :O

Kan kan ?
Cuba korang imagine?
Korang kat tempat tu and korang buat macam tu.Jangan tipu cakap tak segan :P
Depends orang jugaklah kan.

Kalau aku time2 konon baru nak up haha mama nak kiss pipi kat pagar sekolah pon dah wuwuwu 'maa ,jangan aaa segan2 muahahah'
But now aku rasa tak segan sebab mama aku! bukan org lain ponnnn :D

Sweet tak? :P Muehehe Abg kiss adik >.<

So kalau ada budak2 kecik yang comel2 nak up depan kawan kawan.
Meh meh kakak nasihatkan.
Takmo buat mcm tu sebab bila korang dah besar and sampai satu saat kene berjauhan dengan family.
Haaa time tuh rasa macam now aku kena hargai masa aku dengan family sebab maybe aku dah tak dpt nak spend masa lama2 dengan family lepas ni.
Yelah belajar lagi,kerja lagi haaaaaaaa.
Kan kan?
Semua ni pendapat aku lah :)

Family adalah insan yang terpenting dalam hidup aku.
Takde diorang,siapalah aku.


Sebab apa aku update about keluarga malam ni?
Sebab ....
Biarlah aku je yg tahu :)

Nanti ada rezeki aku sambung belajar.
Aku nak jadik macam lelaki yang aku cerita tadik lah.
Nnt mesti ada orang update entry kisah aku plak kan? #habis-pehrasangggg

Okay lah now aku update pendek2 jea.

Bye byeee korang!
Take care
xo,pink

NotaPink: AL-FATIHAH untuk arwah Cik Zah :')

10 comments:

Mra Mastura said...

like. kdg2 sweeet tgok a guy hugs his parents..cam xkesah pun..
skang xyah la malu2 mak kiss ke ape, mak sayang kot..kalau org ejek2 tu sbb dyorg jeles la kot..kan kan?

:)

pink said...

Kak Mra : kan kan sweet jeee :D
yeahhh dorg jelesss jeless tuh! heee

misluvcoklat said...

wahhhhh :O
sweet giler mamat tuuu! ;)

Redbloodsnow said...

hehe...tol tu yunk. zie setuju dgn nasihat yg dibagi khas utk dak dak yg baru nk up..hehe :D

pink said...

mizluvcoklat: kann kann sweet jea ! :)

pink said...

Sys Redblooodsnow : heee yeay setujuu sys :D

nur dhiya' aida said...

mamat itu .. err .. HAHA

Khuzrin Kamarudin said...

saya lelaki... dan sampai sekarang masih peluk mereka bila balik rumah... :)

pink said...

Dhiya : err apa ? :P heee

pink said...

Khuzrin : Bagus2 anak yang baik :D Keep it up! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...