Monday, March 28, 2011

Show Me Your BFF Contest

Assalamualaikum and Hello korang :D 
Yeayy update lagik for today.Biasalah penganggur terhebat*angkat muka bangga hahaha = ='
Okay tgk tajuk haaaa apakah ? Apa tu? 
Okay tgk title haaa aku join contest !
Tapi contest ni macam special sikit sebab khas untuk gegirls saja ! XD yeayyy :P

Okayy nak show banner contest dulu 

Semua dekat bawah ni aku copy-paste dari blog kaka gojes ini ye :D

Syarat-syarat Penyertaan

1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.

2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.
2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)

Ahaaaaaa itulah syarat2nya tehee :)

So meh2 aku nak tayang kawan kawan baik aku yang sangat ramai*hihi serious kot 

Eh eh aloooooo tak nampak muka hik hik :P serious suka gambar ni sebab unik lah wahahaha 

Okayy meh lagi satu pic aku letak

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa this picture still new and latest from my album lalala korang dah tgk pon pic neh kan :P
Yeah Majulah sukan untuk Negara !*ombak-ombak tangan 

Dear sys Nurulbadiah Lai,
Hi sys ! Mira follower baru sys*jujur eh intro topic lain pulak = =' 
Okay Mira seorang yang sangat menghargai persahabatan yang ikhlas dan jujur.Bagi Mira sahabat seorang yang memahami ,mengenali diri kita yang sebenar hehehe.Contoh lah kan kalau dengan BFF korang berani tak kentut depan diorang ? Haaaaaa kalau tak berani baik lepas ni cuba sebab BFF terima je perangai-kurang-comel macam tu hahaha :P Aku haaa selamba je kot kalau nak kentut depan diorang siap bagitahu lagi kahkahkah sungguh-tak-comel = =' (Tapi jangan lah kerap pulak korang buat macam tu sebab rasa macam tak sopan je hahaha opsss) Kalau ada masalah terus call each other then ngadu semua itu ini haaa macam tu lah aku dengan BFF aku.Kitorang semua mempunyai hobi yang sama iaitu suka berjalan non-stop and mencuba benda yang baru ehem ehem mehehe*angkat kening ceh benda baru yang POSITIF lah ofcourse !Sungguh indah sebuah persahabatan jika ia dihiasi dengan bunga-bunga keikhlasan dari lubuk hati yang paling dalam... 
Cewahhhhhhhhhhh!Ayat madah gwa comel tak? >.< 
Oleh itu hargai lah setiap persahabatan!


Okay aku nak tag 4 orang hik hik jeng jeng !

2.Alyah 

Yeayyy done ! :D 

Byeeeeeeeeeee teheee
xo,pink

9 comments:

Cik Pieka said...

alamak i kene tade bff la :(

pink said...

Cik Pieka : really? huhuu sokay dear :D

misluvcoklat said...

thnx cik pink..
hehe..
inys, 6t sy buat yaww ;D

pink said...

misluvcoklat : heee okiess dear :)

Nurulbadiah Lai said...

owh thankss dear 4 joining

wish u all de best

done check urs:))

Lynn Rahman said...

wa.. best2. nk try jugak ;)

pink said...

Sys Nurul : Heee ! Thanksss :D

pink said...

Lynn : heheee u shud try :D

fyna said...

gud luck dear....






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...