Wednesday, March 2, 2011

Kachak luar Kachak dalam ?

Assalamualaikum semua :D
Title aku hahahaha lirik lagu senyum lah.Budak tu tak dapat nyanyi lagu tu semalam :p

Lama tak update blog kan kan.Takde story la haha act aku malas sedikit isk isk
Okay okay takpe now aku ada story yang nak share heeee
Cerita tentang semalam hihi me and my gang gegarkan kotak merah,gardens.Peh lama tak sumbang suara kat situ :P
Kitorang gerak kol 12 macam tu lah then sampai pon cepat je.
Then check nama yang dah booked semua dapat tag buffet for lunch terus masuk yihaaaaa
Kitorang dapat num bilik 33 !
Lebih besar dari harituuu but tak lawa sangat takde effect lampu ats kerusi = =' hahahaha *banyak songeh aku

Then at first sumpah segan nak nyanyi hahaha aish Hariz dah start dulu dengan HATTAN kesayangan die :P
Hard-die-fanz nih jangan main main weh.Suara pon ada iras2 ! :P
Tak menahan aku tgk Hariz dah nyanyi so aku pon lantak laaaaa nyanyi jee!
So bila kau dah nyanyi satu lagu ,mmg kau rasa nak nyanyi jeeeeee :D
Mulaaaa lah kegilaan kitorang berkaraoke hahahaha
Okay nak share gambar dgn korang and gambar semua credit to Emaraz ! ^_^

Hattan die-hard-fanz ! yo! 

Heee minah tayang tag ! Tak sbr nak makan.Lapar sentiasa :P

Nyummeyhhh! Ni ayuuu syg buat ! Nak order ? Boleh lah hubungi beliau dekat FB : Nurhidayu Ishak 
HAHAHAHA ayuuuuuuuu tiba-tiba pulak aku promote :P Eh serious coklat dia sedap ,menggiurkan umph!

Ni la my Ayuuuu sygggg :D

Ini mamat cina mana ? :P ngeh ni Fakhrul lah ! Tgh sibuk pilih lagu punyalah lama :P

Hihi budak comel ni nyanyi dengan penuh perasaan .Perasaan kepada siapa lah tuh ! :P

Tgk mukaa hafeez and fakhrul tuu .tak menahan :P

See ? Feeling habis diorang ni keh3

Okay ni makanan kitorang emm act tak tak aku punya sorg :P wahahaha tamak haloba betul kan aku ^_^

Hariz dah penat sangat sampai landing2 dah tuu ish3

Hehh tu jea la gambar gambar yang nak dikongsikan.Best kot karaoke.Hilang tension!Eh aku tension apa? :P hahaha 
Hidup mesti kene happy baru awet muda ! kann ?
Takyah nak malu2 nak karaoke ni.Sporting je keh3.Depan org tertentu je boleh malu2 hahaha = ='
Rasa tak puas kot semalam.Waktu last2 tu kitorang gilaaaaaaaa dah kot hahahaha kan kan korang? :P
Ada satu lagu tu aku nyanyi hahaha penuh perasaan la kot :P
Dah2 nak abis diorang record.Bagus hahaha malu der bila fikir asal aku feeling habis :P
Banyak gak video kitorang record semalam and Emara budakcomel pergi upload semuaaaaaa kat FB T_T
Hahaha cepat2 aku suruh dia setting privacy only friends je boleh view jeng jeng jeng :P
Mmg semalam gilaaaaaaa sangat lah wa cakap lu.Terkinja-kinja hahaha macam bukan aku je ceh = ='
Then around 5.30 petang kitorang balik lah.Tu pon suara dah serak basah :P

Otw nak balik rumah tu aku ,fakhrul ,emara and hariz minum jap dekat kedai-mamak-favourito
Borak2 tgk video semua then balik and otw balik rumah ada perkara memalukan berlaku
Wuwuwuwu aku nasihat fakhrul then aku pulak yang kena .Cis malu la weh ! Serious hahaha
Walaupon korang cakap tak gelak ,aku nampak korang kat depan gelak tutup mulut aish 
Aku pon gelak jugek laaa sebab aku rasa asal la aku lembs boleh rilax plak kat situ hahaha >.< maluuu!
Bila aku lalu situ aku tgk tempat tu aku senyum sorang2 wahaha = ='

Balik and malam tu online bersama sahabat-sahabat suka duka ku eceh !
Sampai kol 3 la aku takleh tido then layan korea lah apa lagi :D
Tgk2 aku terlelap and my lappy still on.Nasib aku tak terajang apa lappy tu haha.
And pagi aku pergi amik lesen aku dah siap ! Yeayyy ngehe sukasukasuka sangat !

Now nak siap-siap nak dating eh tak tak :P wahaha
Hurmm result SPM bila keluar ha ? Mcam macam tarikh result aku dapat aish
Takut kot hurmmm tawakal :')

Okay plan activity seterusnya rock climbing yawwwwww!
Set date and time kawan kawan cecehh 
Ehh bukan bukan Ice skating dulu baru rock climbing kan ? yeahhh ~
Then mandi mandaaa yippi >.<
Mintak mintak semua yang kita plan jadi .Amin :)

Okay okay dah dah 
Bye byeeee ^_^
Take care always okay :)

xo,pink

2 comments:

Imran nyambek said...

cokelat tu paling mengancam

dott said...

menarikk :]
-is following you-
dottsaja.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...