Monday, March 14, 2011

Auchak ! Terkejut tak?

Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaa :) Hihi lama gila aku tinggalkan dunia blog huhu
Eceh lama ke? Yelaaaa bagi aku lama kot !
Macam macam nak update cumaaaa tak kesampaian je hehehe
So pada tengah pagi nan indah sambil ditemani sahabat dunia akhirat AFFIQ EMARA mehehehe :p
Now aku ada penyakit takleh tidur awal lah = ='
Ke aku yang dah jadi habit ? huhu takleh jadi ni kena biasakan balik tidur awal :)
Mama cakap nanti kesihatan terganggu ? Takpe tidur lambat bangun ponnnnnnnnnnnnnnn fahem fahem :p hahahaha
Ahaaaaaaa aku nak update latest yang aku hangout dengan mmbe2 :)

Okay actually plan lepak Oldtown je then tak jadi terus lepak McD Mines hihi
Nak permulaan cerita lah kan kitorang bertiga dibasahi air hujan yang memberkati badan kami eh lupa nak kasi tao tiga org tu siapa :P
Aku ,Aziroh and Hafeez .
Kesian kami basah lenjun kot !
So amik keputusan naik cab then sampai mines alahai tak hujan langsung walaupon setitik.
Turun mines then gerak Mcd terus tgk2 Shahrul Iman and Syazwan ada.
Amboiiiiiiii kemain dating haaaaaaaaaa kitorang basah.:p
Then ada la jumpa sorang abg yang wan kenal kan mehehe nasib abg tu boleh tahan wahahaha
Aku pon dgr je laaaa and agak berminat dekat program tu cuma gwa takde modal nak mulakan huhu
So wan ! kalau kau baca entry ni ? tunggu aku kerja then aku join kay :)

Lepas Mines ,Putrajaya kami gegarkan wahaha
Dalam-kereta-tgk-kiri-kanan-je :p
Tak keluar pon sebab sesat! HAHAHA salahkan WANNNNN! :p
Then hujan lagi kan so amik keputusan kembali ke Sungai Besi mehehe lepak dengan gang kat tempat biasalah weeeee~

So aku nak share pics je lah :) heee

Azi and Wan :)

Me and Azi :D 

Hafeez mendapat kepercayaan drive Iman's car hahaha Iman kecut perut apes bawak :p

Kami jejak sini bersama2 yelaaa before ni dengan family je kan alahai jakun tak kami? HAHAHA :p

Hehehe dekat kedai mamak favouritooo .sweet sangat wan and emara :p

Haaaaaaaaaaaaaaa jap ni lagi SWEET hahahaha .Aku bersyukur korang dah berbaik :') Alhamdulillah.Macam ni lah kawan2 aku alolooo teeheeee

Okay tu jee la weeee~
Then our next plan adalah jeng jeng ! Mana boleh bagitahu !
Clue2 : Sama kawasan 
Sumpah gila tak sabar :D
Ingat tema kita BLACKYYYY AND SPORTYY yea :)
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa tak sabar lah! huhu

Minggu ni maybe aku ulang alik ke rumah nenek :)
Nenek tak duduk hosp just kena follow up medical check up je :)
So aku lah yang kena teman nenek semua hihi
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang nenek! 
Nenek makan ubat then cepat2 sihat nnt Mira bawak nenek shopping taotao :')

Okay lah sampai disini saja ,eceh ayat aku hahaha
Lepas ni janji aku rajin update ye :P *tak-sangka-my-not-so-sweet-'silent'-reader-tegur-blog-habuk!hahahaha
Ahaaaaaaaa RESULT SPM 23MAC2011.Yes tarikh tu dah confirm and aku sangatlah cuak der!
Eh kay kay byeeeeeeeeeeeeeee

xo,pink
Take Care dearies !

4 comments:

missyuyun:) said...

pergh . kau . baru nak update ? haha

pink said...

yee aa gara2 tenet lembs macam siput =='

akugumbira & riang-riang said...

g putrajaya watpe agi?

pink said...

Tehee tunggu latest entry ! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...