Sunday, February 6, 2011

Taggy taggy yeayyy

Assalamulaikum semuaaaaaa :D
Actually dah lamaaaa gilaaa dapat tag ni but baru sekarang aku buat .Sorry ye dekat Kak Mra Comel! and blogger2 yang kasik taggy cmnih *sorry lupa link ! >.<

Taggy ni yang kena buat ttg 25perkara ttg diri kite tuhh alahai aku rasa semua dah tahuu pasal taggy ni kan ? Aku je lambat sikit nak buat haha sebab kemalasan :P
Malam ni terlebih rajin pulak ! :P

Okay here we goes !

1.Nama penuh kite Nor Armira Bt Amin
2.Kite anak sejati KL tao :P
3.Kite gilaaaaaaa kan pink color ! SANGAT hehehe
4.Kiteee anak tunggal ;)
5.Kite SINGLE ! hahaha yeayyy :P
6.Kite sukaaaaaaaaaaaa makannnnn!
7.Kite sukaaaa jalan jalan mana mana pon boleh :D
8.Now ,kite dah pandai drive so makin jauh lah kite jalan nnt hehehe macam mama lepaskan je :P
9.Kite seorang yang sangatlah suka bercakap !
10.Kite akan pemalu dengan orang yang kite suke wahahaha = ='
11.Kite gilaakan korean movie
12.Kite pernah kena gigit dengan obor-obor :( wuwuwu sakit oh!
13.Kite atlet gimnas negara dulu but kejap je hohoooo
14.Kitee ni seorang yang gedikk ,mengadaaa semua lahh
15.Kite manjaaaaaaaaaaaa but dgn org tertentuuu macam mama dengan abah :D hehehe
16.Kite sukaaaaaaa menyanyi!hehehe
17.Kitee suka GOSSIP !
18.Kite sukaaaa kucing sangat !
19.Kitee ni seorang yang sangat penakut -___-
20.Ermm susah sikit nak nampak kitee marahh kot .hehe
21.Suara kitaaaaaa gilaaa kuat hehehe
22.Kiteee cepat kesiann aaa isk isk
23.Kitee sukaaaaaa buat bendaa benda kreatif hehe kalau rajin lah :P
24.Kitee sukaaaaaaaa main bola jaring ,badminton and berenangg heheh
25.Kitee nak sekolah balik,boleh? hahaha :p

Doneeeeee !
Sorry sebab mengadaaa gunaa kiteee ,kitee plak hahaha :P

Okayy bye byeeeeeeeee
TC !

xo,pink

2 comments:

zabri@roy said...

sejak bila ko jd atlet gimnas negara weh????

pink said...

zab : hehe darjah 1 smpi drjh 3 je.kau tk cye ehh? aku lgi tk cye wahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...