Wednesday, January 12, 2011

Bila orang cakap kita gemuk

Assalamualaikum :)

Penat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -__-
Wehehehe tu jea yang terluah dari mulut aku ,hehehe
Dari pagi sampai ke petang ,macam macam kerenah aku jumpa ,new experience and I love it :)

Aku mungkin akan bertukar dalam minggu ni atau nextweek ,jeng jengg :P
Hahaha I can bear it anymore ,hurmm cehh macam gempak 
Aku akan bekerja ! Alhamdulillah :)
Bosannn sangat menjadi surirumah sepenuh masa tao -____-

Petang tadi ,kitorang kumpul ramai ramai dekat rumah aku :)
Aku ,Aziroh ,Hafeez ,Hariz ,Fakhrul and Emara and dah macam reunionn aku rasaa hihi 
Mama dengan abah dah la takde selambe pulak aku bawak anak teruna masuk rumah wahaha :P
Gilaaa ape ,aku bukak pintu luas luas okay .Mama dengan abah pun tao hee aku report sebelum diorang masuk :)
Aku dengan Azi masak ape y patut*maggi jea
Buat air and doneeeeeeee
Jomm makann :)
Serious aku happy sangat dapat kumpul macam tuh ,rinduuu :')

Tapi part paling sedih ,hariz masuk rumah die tegur .Miraa ,kau dah gemuk aa skg -____-
Terus masuk ,cakap pehhh hahahaha gelak jea aa ,heleh :P
Takpe Mira ,gemuk lagi gemuk lagi CHAIYO3! hehehee aku tak pelik okay sebab nak gemuk.
Pukul 6 ,kakak Hafeez amik . Dia kan dah jauh skg huhu so agak susah nak jumpa and lepak-ing .
Semua balik and aku kemas rumah la before mama and abah balik .hihi 
Online jap ,dengar lagu boleh pulak aku terlelap,penat sangatt kot cehh macam dh start keje je :P

And now ,kaki aku lenguh sangat and badan letih gilaaaaaaaaaaaaaaa
Best nih kalau orang urut heheheh -__-
Tiap tiap hari sekarang keluar je keje aku ,pergi sana sini .Busy sangat ,online pon jarang kot .Kalau nak nampak aku online nun haaa tgh malam :P
And lama jugak takkkkkk tettt hahaha takde pe aa lalala~maluu maluu :P
Ingat malam ni nak tidur awal tapi fikir esok bukan buat ape pon so tidur lambat lah sikit hihi 

Aish aku pelik nih bila lah kakak driving class tuh nak call 
Aku dah tak sabar nak habiskan and dapat P wahaha bajet gilaa aku okay
Yelah tadi plan macam macam so aku jadi excited elehh biasala aku haha 

Aha nak mohon upu fasa kedua dah bukak 
Aku pening kot nak pilih semua takut salah pilih huhu
Maybe aku nak mintak pendapat family ,senior2 ,cikgu duluuu and last sekali buat solat istikharah .
Bagi aku ,benda ni menentukan masa depan kan so aku mesti pilih betul betul bukan ikut kawan . Kehendak aku and kerelaan hati aku sendiri .
Maybe dah sampai masa aku belajar berdikari and tak bergantung kat org lain je ececehh ehh saya mmg matang okay ! :P
Now aku nak buat perkara perkara yang sweet and best dengan kawan kawan aku :) kan ayu syg ? :)

Heee to Hafeez and Fakhrul 
Jangan kecewa and frust lebih wahai Abg Calvin Klein :p
HAHAHAH :P 

Saya sudah lapar lagi hahaha nak makann aa 
Okay bye byeee 
Doakan saya berjaya dalam hidup tao :) InsyaAllah :)

Ehhh nah show off gambar lama hehehe

Ramai yang dah berubah :) Saya bila lagi? InsyaAllah :) Doakan kan cepat cepat ! Rindu nak bernasyid :) huu

Okay okay berleter pulak :P
Bye byeee
Take care !

xo,pink

9 comments:

Mra Mastura said...

mane satu kamu di gambar atas ini?
hehe.. mok ke?
okay je.. hehe.. tambah isi sket.. hehehe XD

enyheartsdiamond said...

gemuk tandanya happy :)

pink said...

Kak Mra : hehehe try aa carikk :P hehe
yeahh mmg kene tambah isi sikett :P

Kak Eny : hehe betul tuu kak ! ;)

jan said...

gemok tu chumel (:

mie said...

gemuk itu bahagia..
eheheeee

pink said...

jan : hehe thats right! :)

mie : heheh bahagiaa ouhh ^_^

Pinky Pixie said...

hati2 memilih course nnti. hehe. gd luck.

akk pun mohon jugak nnti. hihi.

hamzah ian said...

gemok cun ape

hamzah ian said...

gemok cun ape

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...